Forum > Matrix / ix20
[ix20] Czy ktoś ma Hyundaia ix20
beazee:
--- Cytat: "ph71" ---fabryczny tempomat, pakiet ogrzewane siedzenia + podgrzewanie wycieraczek oraz moduł doświetlania zakrętów realizowany przez światła przeciwmgielne
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co dobre! Gratuluję!
ph71:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---ile kosztuje moduł doświetlania skrętów w ix20
--- Koniec cytatu ---
Wycenili z robocizną na 490zł brutto.
[ Dodano: 2012-01-20, 11:09 ]
--- Cytat: "beazee" ---
--- Cytat: "ph71" ---fabryczny tempomat, pakiet ogrzewane siedzenia + podgrzewanie wycieraczek oraz moduł doświetlania zakrętów realizowany przez światła przeciwmgielne
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co dobre! Gratuluję!
--- Koniec cytatu ---
Dzięki... :-) Choć muszę uczciwie przyznać, że niektórzy dealerzy nawet nie chcą słyszeć o realizacji takich zamówień i trochę trzeba się natrudzić aby przekonać, że skoro Włoch, Hiszpan czy Niemiec a nawet Polak w Vendze ma to i Ty możesz...
jack55:
--- Cytat: "ph71" ---Mam bazową wersję Comfort.
Do produkcji poszło, ponieważ domówiłem fabryczny tempomat, pakiet ogrzewane siedzenia + podgrzewanie wycieraczek oraz moduł doświetlania zakrętów realizowany przez światła przeciwmgielne. Moduł ten znany jest z i30, de facto montowany w serwisie jak się później okazało. Są to jak wiadomo elementy droższych wersji Style i Premium.
--- Koniec cytatu ---
Z dodatków najbardziej zazdroszczę tempomatu.Czyli jednak można go domówić do ix20 ;-)
Ja też uważam, że wersja Comfort jest optymalna dla tego auta.
Pomalutku przybywa posiadaczy tego modelu.Tak trzymać :-D
larry:
Czy "czekoladowa" tapicerka siedzeń widziałeś na żywo czy tylko na zdjęciach?. Bo kolor na żywca różni się od wszystkich zdjęć które widziałem. Moim zdaniem kolor ich jest ok - rozjaśnia wnętrze i robi je ciekawszym ( ale to oczywiście kwesta gustu) a ich wykonanie materiał/sztuczna skóra sprawdza się w użytkowaniu. Ja je akurat polecam.
Co do doświetlania zakrętów to w wersji Style, Premium to jest dodatkowa żarówka w głównym reflektorze do doświetlania ( skierowana w bok auta) - a nie za pomocą światła przeciwmgielnego.
Pozdrawiam
endriu:
Witam wszystkich uzytkowników ix20 mam wersje komcort z silniczkiem 1,4 przejechane prawie 10000 km i bardzo zadowolony.
Nawigacja
[#] Następna strona