Forum > Tucson JM

Oświetlenie wnętrza

<< < (4/9) > >>

seboc:
Tak mi przystzlo do glowy. Obie lampki dzialaja jak dzialaja gdy drzwi zamkniete a swieca wesolo razem gdy otwarte.

nikczemnik:
seboc dobry plan:-)

peptek:
Koledzy mam taki problem Otwieram drzwi obojetnie ktore a lampka nie święci. Żadna Żarówki sa sprawne bo z każdego przycisku przy lampce każda zapala się. Czasem to działa a czasem nie. Probowalem wielokrotnie zamykac i otwierac drzwi, wlaczac recznie swiatelka, ale z automatu nie dziala. Bylo tak ze jak z pilota otwieralem to zapalalo sie w kabinie swiatlo a jak zamykalem z pilota lub po przekreceniu kluczyka w stacyjce gaslo. Teraz nie dziala .Gdzie jest element za to odpowiedzialny i co z tym fantem zrobić?

waszek_rmc:
Zapytam o najprostsze: w podsufitce na środku masz panel z oświetleniem, tam jest przycisk z napisem DOOR - bawiłeś się nim? wyłączenie powoduje własnie te objawy

peptek:
I wyszedłem na balwana :oops:
Juz doszedłem do tego jak wsiadlem z tylu (mam auto półtora roku a nigdy nie siedziałem z tylu) i przeczytałem Door  i on i wszystko mi się rozjasnilo Ale dzięki za reakcje Widocznie kogoś wiózłem i się tam bawil
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej