Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (38/39) > >>

jacek2:
Nie wiem czego to tak się głupio napisało...

stryjek998:
Taką samą mam i ja i ten link co podałem będzie Tobie pasował .Pozdrawiam

Zabaco1:
Jakby ktoś był zainteresowanym tempomatem to posiadam oryginalny, zapakowany (hologramy itd)
w woj. Opolskim możliwy montaż.
jak co to zapraszam do kontaktu zabinscy(małpa)op.pl

Chrzan:
Witam. Tak dla potomnych. Poniżej wrzucam jakie panele miałem a jakie montowałem bez zdejmowania kierownicy. Śrubę "4" z prawej strony kierownicy można wykręcić przy pomocy małego dipa i obracałem kombinerkami. Ona nie będzie potrzebna bo tam będzie drugi panel sterujący. Śruby "1" odkręcane od środka po zdjęciu poduchy a "2" i "3" od spodu kierownicy.

Nie obyło się bez przygód. Po montażu i podpięciu aku, auto chodziło nie równo i wywaliło check (fotografia). Odpiąłęm aku poczekałem i potem od nowa odpaliłem i checka nie było. Pojechałem po paliwo, zalałem i check wrócił. Auto z checkiem palącym się chodzi ok. Tempomat działa bo sprawdzałem jak wracałem ze stacji. Check się świeci, a wszystko działa. POMOCY!!!

Robik:
Bylo juz to kiedys walkowane kilka razy, nie mam juz IX35 od 8 lat ale pamietam ze problem rozwiazywalo sie poprzez ustawienie map sensor do nastawow fabrycznych. Zmiany robilem w programie delphi. Poszukaj w historii moje wpisy w temacie falowania na wolnych obrotach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej