Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Dokładka tempomatu
grzesiek0840:
Bo to jest proste, jeśli tyle osób- również i ja dało rade. Wszystko trzeba robić wg. opisu:) a poza tym tu naprawdę niczym nie ryzykujesz, bo jeśli jakimś cudem u Ciebie by nie wyszło to żadnych śladów nie zostawisz, a kiere lub panel tempomatu zawsze sprzedaż.;)
sztil4:
Koledzy mam wersje STYLE rowniez dolozylem sam tempomat i wszystko jest ok. Prosze tylko o rade jak z serwisem auta?? Jak pojade na serwis mam zdjac panel od tempomatu?? Zeby nie stracic np. Ggwarancji na instalacje elektryczną? Jakie sa wasze doswiadczenia, byl ktos na serwisie po przekladce? Istnieje ryzyko ze wykryja dokladke tempomatu?
art212:
Z tego co rozumiem to nie trzeba wymieniać całej kierownicy tylko sam plastik z lewej strony + przyciski z okablowaniem. Stąd moje pytanie: czy są różne odcienie plastikowych elementów? Czy te plastiki się odkręca? podważa? nie ma problemu z demontażem?
belgrano:
Panowie kierownica 50zł allegro. 20 minut roboty i mam tempomat i działa. Super sprawa.
sztil4:
Tak kolego te plastiki maja różne odcienie jest jasny oraz ciemniejszy srebrny. Różnią się też przyciskami na prawej często zamiast przycisku do mówienia chodzi mi o telefon występuje przycisk TRIP który nie działa po zamontowaniu kierownicy a przycisk do rozmów jest umiejscowiony po lewej stronie koło przycisku mode tylko że ten działa, ja osobiście miałem jasny odcień a kierownice dostałem w ciemniejszym odcieniu po zamontowaniu nie widać różnicy. ale lepiej zamawiać w odcieniu swojej kierownicy, przyznam się ze tez tego nie wiedziałem.
Nawigacja
[#] Następna strona