Forum > Getz

[Getz] Jak otworzyć maskę silnika?

(1/3) > >>

smoczo19:
Witam. Mam taki problem: dziś chciałem otworzyć maskę silnika i prawdopodobnie wypięła mi się linka. Mam takie pytanie; jak mam ją otworzyć? Czy ktoś z was miał taki przypadek? Pozdrawiam i czekam na odp.

Nie używaj Caps Locka, proszę. Edycja tytułu i ort treści. tekla

barzuc:
smoczo19, a czujesz jakikolwiek opór na dźwigni przy pociągnięciu? Czy dźwignia wraca sama po pociągnięciu do pozycji wyjściowej? Jeśli nie wraca, to czy duży opór jest przy jej "wepchnięciu"? Jeśli na każde pytanie odpowiedź brzmi "nie" - rozbierz plastiki we wnętrzu (albo może wystarczy położyć się na wycieraczce lub pomacaj "w ciemno") i sprawdź czy linka nie wyczepiła się / pękła właśnie przy dźwigni.

Złośnik:
No będzie trzeba pewnie trochę - "połowić". Zaginasz cienki kawałek drutu i niestety w ciemno musisz próbować złapać za odciąg zamka.

smoczo19:
Witam udało mi się otworzyć maskę.Niema tam możliwość łowienia tak jak napisał kolega,na zamku jest plastik maskujący zamek i trzeba wyciągnąć z niego spinki i jak się go odciągnie  do góry do widać śruby od zamka i wiozłem klucz i odkręciłem cały  zamek.

barzuc:
smoczo19, z ciekawości - a samą przyczynę problemu znalazłeś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej