Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - ix35

<< < (3/19) > >>

pijid:

--- Cytat: "BigT" ---Cena jak dla mnie jest absurdalna i kompletnie nieakceptowalna - tyle samo kosztuje audi Q3.
--- Koniec cytatu ---

Plus jeżeli ta dwulitrowa benzyna GDI ma rzeczywiście takie parametry, jak podają na polskiej stronie, to to jest kompletna żenua.

Yaro:

--- Cytat: "BigT" ---Cena jak dla mnie jest absurdalna i kompletnie nieakceptowalna - tyle samo kosztuje audi Q3.
--- Koniec cytatu ---

Widocznie Hyundai chociaż ceną chce dorównać Audi  :lol:

BigT:
To stała tendencja - Veloster jest w cenie Civica.

cruel:
Heh, właśnie wczoraj przeglądałem ten cennik nowego ix35. Szczerze? Ceny absurdalne. Jakbym miał tyle kasy wydać na niego to wolałbym ciut dopłacić i brać nową Ravkę albo CR-Vkę.

Dobrze, że sami nie wstrzymaliśmy się z zakupem. Bo chcieliśmy 2 litrową benzynę 4x4. Ale ta co była obecnie przestarzała strasznie. Ale akceptowalna cenowo biorąc pod uwagę rabaty itd.
A te nowe 2.0GDI. Nie dość, że osiągi na takim samym poziomie co w 1.6GDi (które ostatecznie wzieliśmy) to jeszcze cennik tak hurra optymistycznie, że naprawdę będę się dziwić jeśli osiągną z tym nowym modelem dobre wyniki sprzedaży.
Ja osobiście poszedłym do konkurencji.

Maciek:
Akurat Veloster w cenie Civica to bardzo dobry pomysł, biorąc pod uwagę jak bardzo skrzywdzony jest ten nowy Civ :-).

Wracając do tematu, bede szczery i nie zagłębiając się w szczegóły stwierdzę, ze Kia Sportage bije ix35 na głowę wyglądem. Co byś jednak nie kupił i tak nabijesz kiesę HMC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej