Forum > Accent

[Accent LC] Coś drży w okolicach deski rozdzielczej.

<< < (3/4) > >>

Łukasz:
U mnie też coś wpada w rezonans i drży tak jakby pod deską. Na pewno nie jest to podszybie ani lusterko. Nie wiem skąd ten dźwięk dochodzi - jak się zrobi cieplej będę kontynuował poszukiwania.
Możesz wrzucić nagranie tego dźwięku? Być może mamy podobny problem.

Jak znajdę trochę czasu to wrzucę nagranie jak to u mnie wygląda - gdzieś to mam na dysku ale teraz nie mogę tego poszukać bo czas mnie goni ;)

Java:
a gdzie dokladnie jest ten podgrzewacz plynu chlodzacego? gdzies pod deska czy w komorze silnika?

smigacz:

--- Cytat: "Java" ---a gdzie dokladnie jest ten podgrzewacz plynu chlodzacego? gdzies pod deska czy w komorze silnika?
--- Koniec cytatu ---

W komorze silnika na ścianie grodziowej, ale to u mnie tak wygląda. nie wiem co jest przymocowane d tej ściany w accencie.

Łukasz:

--- Cytat: "Java" ---a gdzie dokladnie jest ten podgrzewacz plynu chlodzacego? gdzies pod deska czy w komorze silnika?
--- Koniec cytatu ---

Najprawdopodobniej nigdzie. Fabrycznie nie było coś takiego montowane w naszych Accentach.

Kubalessini:
Kurcze, u mnie tez było słychać taką jakby wibrację deski rozdzielczej, aż do momentu kiedy zauważyłem że pękła. Sprawdź, czy wszystkie mocowania są całe, może w którymś miejscu źle dolega.Po za tym, plastiki (zwłaszcza słabej jakości) czasem zaczynają trzeszczeć, skrzypieć i wibrować.Też ma swoje lata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej