Forum > Lantra
[Elantra J2] Modyfikacje
kml:
--- Cytat: "rufuz" ---A Wy co o tym myslicie ?
--- Koniec cytatu ---
Ja Ci życze wszystkiego najepszego i miejmy nadzieję ze tak będzie. Kiedy moi znajomi robili samochód u Grabowskiego i został on tak doszczętnie s.....y że do dzisiaj szkoda o tym mówić a to już ładnch parę lat temu było.
rufuz:
no no zdarza sie czasem. Ale slyszalem opinie ze Chojnacki to przyzwoita firma. Robili silniki do paru znanych osób oraz aut wiec chyba nie s....ą mi auta. Troche kasy pojdzie na te modyfikacje wiec wiesz jak to jest.
A co było robione u tego Grabowskiego ? Nie znam tej firmy. Takie przypadki trzeba opisywac na forach. Im wiecej osob bedzie o wiedzialo o przypadkach partactwa tym lepiej dla nas.
Acha bylem przed chwila na ich stronie. W sumie to faktycznie juz po samej stronie widac ze firma jest jakas podejrzana he he he Ani adresu, kontakt tylko na komórkę. Nawet gdybym znalazl ich strone wczesniej to raczej bym im nie zaufał ale moze sie myle.
kml:
rufuz, to było dawno i szkoda gadać ale ja wiem tyle, że w tym życiu bym tam nigdy samochodu nie dał do robienia. Jestem strasznie ciekaw jak to wyjdzie bo może być bardzo fajnie :)
rufuz:
Tylko mam problem bo chcialem sobie zamontowac jakas dobra sportowa kierownice i nie wiem jak potem bedzie z poduszka pasazera. Czy wtedy nie bedzie problemow z przegladem jak auto seryjne ma poduszkę kierowcy a ja sobie zaloze kierownice bez poduszki ?
kml:
rufuz, przegląd w PL bez problemu bo w końcu o co mają się czepiać?
Nawigacja
[#] Następna strona