Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Gradobicie
rekin323:
Z doświadczenia wiem ze lakierowanie dachu nie jest technologią naprawy aut po gradobiciu niech ten serwis sprawdzi w katalogu części czy jest element poszycie dachu o ile jest to jedyny skuteczny sposób to rozebranie tapicerki wycięcie dachu i wstawienie zgrzewa się i klei, sposób naprawy znany znajomemu spadło na auto buteka czy 2 bodajże z 6 piętra na maskę szybę i dach naprawa ok 15000zł
zomol:
--- Cytat: "Slay75" ---
--- Cytat: "marbrzozk" ---lakierowanie dachu (tego akurat nie do końca rozumiem).
--- Koniec cytatu ---
Wgłębienia wypełnią szpachlą?
--- Koniec cytatu ---
Wyklepią od środka na na wierzch kilo szpachli bo przecież w ASO pracują najlepsi :-P
jacek2:
słyszałem gdzieś o metodzie wyciągania wgłębień poprzez stosowanie silnego magnesu. Ale zbyt dużej wiedzy na ten temat nie posiadam... :-(
klemens:
To wyciąganie to bardziej teoria. Czasem uda się bez śladu ale to zabawa z 1 czy 2 wgnieceniami. Ale nie z 100 czy więcej.
Robert:
A co sadzicie o plandekach przeciwgradowych? Ostatnio sporo sie tego pojawiło. Nie porysuje to lakieru? Mam garaz co prawda ale na działce nima a sobota - niedziela tam siedze.W wakacje tez kilka wyjazdów.Dziadostwo czy warto przemysleć?
Nawigacja
[#] Następna strona