Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Zamienniki części S-Coupe :)
Cendra:
zdejmowałem kiedyś boczek w celu zdjęcia listwy i tam kołki nie przechodzą na wylot :> albo ja mam jakieś inne drzwi :roll:
jeszcze jedno... dolne "ściskacze" plastikowe do tych listw... pogubił mi się od tego odczepiania :( macie pomysł? tego nie przykleję...
BartBartez:
--- Cytat: "Cendra" ---jeszcze jedno... dolne "ściskacze" plastikowe do tych listw... pogubił mi się od tego odczepiania :( macie pomysł? tego nie przykleję...
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że to się nada http://www.wurth.pl/katalog2/karty/A0500%20131%2074.pdf
Cendra:
ciekawy pomysł... przejadę się do dużej hurtowni z narzędziami i tego typu artykułami, dzięki za pomoc :)
ciekawi mnie jeszcze temat tych drzwi od środka, naprawdę wystają tam te spinki :?: bo ja w tym celu zdejmowałem boczek i nic nie było :roll:
Tigersoft:
kupiłęm nową sonde lambada i dałem 280 zł bosh. dowiedziałem sie tez ze identyczne sobdy były montowane w wolkswagenowskich silnikach i wszystkich z grupy vw. tak podają katalogi :)) a w serwisie ponad 550 zł chcieli :)))
dostałęm tez specjalne przewody WN dedykowane pod scoupe gt z gazem !!!!
BartBartez:
--- Cytat: "Cendra" ---ciekawi mnie jeszcze temat tych drzwi od środka, naprawdę wystają tam te spinki
--- Koniec cytatu ---
Tak.
--- Cytat: "Tigersoft" ---specjalne przewody WN dedykowane pod scoupe gt z gazem
--- Koniec cytatu ---
To taki sam wynalazek jak olej do gazu - czyli wielka ściema i naciąganie ludzi.
Każdy dobry gazownik powie Ci, żeby stosować standardowe części.
Nawigacja
[#] Następna strona