Forum > Lantra
Próg ważne
jokansen:
--- Cytat: "azahiel" ---
--- Cytat: "jacequ" ---witam, muszę wymienić próg w mojej lantrze kombi a oryginały progów są bardzo drogie jak wiadomo a zamienników nie ma,czy nie podejdzie czasem próg z Nubiry przeciez to w sumie te same auta, prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Witam można kupić ale obecnie patrzałem jest brak takiego towaru na stanie tego sklepu co mam namiary kosztuje on 144.70zł - jego symbol to P183040 PRÓG 4 DRZWIOWY : L=P jak się nie mylę ,pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
A w którym sklepie Kolega znalazł progi do J2? Mnie prawdopodobnie również czeka wymiana ale w sedanie.
Pozdrawiam
jacequ:
Witam, blacharze mówią że oryginalny próg kosztuje w granicach 1000zł no i do tego jeszcze robota czyli 200-300 zalezy czy z pomalowaniem czy nie. Co do magików jest paru takich co zrobią no ale nie wiedzieć czemu jakoś nie jestem przekonany. Teraz w kropce jestem. Zawsze wydawało mi sie ze nubira kombi jest taka sama nawet tył jest bardzo podobny ale wychodzi na to że się myliłem :(
kml:
jacequ, poszukaj z anglików etc. Takie samochody są cięte na części więc bez problemu powinieneś coś znaleźć. Wiem, ze jest bardzo duży skład w okolicach łodzi i były na forum podane namiary przy okazji tematu o skrzyni do accenta 2. Wbrew pozorom prób to nie jest tylko zawinięty kawałek blachy, wystarczy zobaczyć przekrój i wszystko jasne.
jacequ:
Wiem wiem zewnątrz mam już rdze i dziurę a wewnątrz jeszcze sie trymie ale i tak trzeba wymienić cały próg, w autoryzowanym serwisie ~850zł ;/za sam próg
kml:
jacequ, szukaj z pociętego samochodu ALBO jezeli samochód jest ok to moze szarpinij się na nowy....
Nawigacja
[#] Następna strona