Forum > Lantra

Próg ważne

<< < (3/4) > >>

azahiel:
Witam już na innym forum podawałem ten adres -ale proszę kto szuka progu np.do lantry
Wyniki wyszukiwania na tej stronie www.autopartner.pl obecnie brak ale trzeba widocznie pytać:

Zapytanie o symbol: P183040
Symbol Firma Cena detal.(bru) Dostępność
P183040 PL 144.70 zł chwilowo brak w magazynie
Nazwa towaru i opis oraz zastosowanie:
PRÓG 4 DRZWIOWY : L=P
HYUNDAI LANTRA 1991/01->1995/12
 pozdrawiam .

azahiel:
A próg HYUNDAI LANTRA Oryginał ( Q- część oryginalna oznakowana logo - znakiem towarowym producenta części, dostarczającego dany element na pierwszy montaż)cena jego to 274.66 zł brutto - Produkt jest dostępny Wysyłamy Natychmiast .Tam też można zakupić reperaturka progu HYUNDAI LANTRA. Cena: 138,57 zł brutto,
,można zamówić na stronie www.czesci.v10.pl ,pozdro

jacequ:
Fajna stronka, myślę żę poczekam jeszcze troche i na allegro jakis anglik będzie na części, aha czy może ktoś wie gdzie jest jakiś duzy skład części samochodowych w okolicach Katowic?

azahiel:

--- Cytat: "jacequ" ---Fajna stronka, myślę żę poczekam jeszcze troche i na allegro jakis anglik będzie na części, aha czy może ktoś wie gdzie jest jakiś duzy skład części samochodowych w okolicach Katowic?
--- Koniec cytatu ---

Jest taki skład teraz nie pamiętam dokładnie miejscowości ,okolice Bielska Białej jak sobie przypomnę napisze .

mihu_24:

--- Cytat: "azahiel" ---okolice Bielska Białej
--- Koniec cytatu ---

Jasienica - tak zwane kurniki - kiedyś szukałem części do Pony (z 6 lat wstecz :roll: ).Jedyne co tam zauważyłem to błotnik do s-coupe i kilka zderzaków do Pony i jakąś klapę tyż do Ponczka.Terz może się szrociarze obudzili i Hyundai to dla nich też samochód :-/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej