sprawa drzwi i klapy bagażnika, stara jak IX'y, to auto o sporej kubaturze wewnętrznej, na szczęście idzie lato, można szybkę uchylić aby powietrze miało ujście i będzie się zamykać jak w aucie high class czy też premium, chociaż ja tego problemu nie uświadczam ... problem wypalania się chemii w silniku, bo rozumiem, że nie przypalił się żaden kabel ani inny podzespół silnika tylko jakiś smar, jest rzeczą na tyle normalną, że niewartą komentarza, docierany jest sam silnik na hamowni, reszta jest już składana na montowni i dostarczana do salonu, auto na bank nie jest testowane w prędkościach powyżej 100km/h, a wówczas jak wiemy z fizyki działają inne temperatury, inne siły, skoro mówią w ASO, że wszystko jest okay to jest okay, gdyby dym był czarny lub innego koloru, ale białym bym się nie przejmował.
ja bym się nie czepiał ceny auta, wziąłeś premium za 130 kawałków, ja mam comforta w dieslu 4WD za 100 kawałków, ale zauważ, że ktoś inny może mieć czystą benzynkę za 60 kawałków, i we wszystkich tych autach jakieś 60-70% elementów jest tych samych.