Forum > Lantra
[Lantra J2] Pomoc w wyborze producenta elementów kierowniczy
Złośnik:
Witam. Prace postępują a w związku z tym pytanko jakie kupić końcówki drążków ? Nie chodzi by przepłacić ale 2 miesięcy też tylko nie chcę pojeździć. Jakie firmy wybieracie i co wam służy najdłużej ???
Zbyszek:
Jeśli kupował bym dla siebie to CTR, ostatecznie OEM. Może być jeszcze 555 ale dochodzą już słuchy, że jakość się pogorszyła (nie sprawdzałem na żywym organizmie).
Złośnik:
Kolego. Naprawdę chwalisz tego CTR.
Zbyszek:
A co byś chciał żebym chwalił to pochwalę :mrgreen: Wyrażam tylko swoje zdanie a zajmuję się zawodową tą branżą. CTR to japońska firma, która obecnie ma fabrykę w Korei i sporo gratów wrzuca na rynek OE Hyundaia. To wszystko. Jeśli chcesz wiedzieć czy oferujemy produkty tej firmy to odpowiadam, że sporadycznie ze względu na cenę zakupu a zajmujemy się wyłącznie hurtem. Moja opinia dotyczy jedynie zakupu "dla siebie".
Złośnik:
Jasne. Rozumiem i o taką właśnie formę zakupu mi chodzi.
Napewno nie pochwalisz słynnej marki słynącej z "najwyższej" jakości: JC Auto :) haha.
Cuda wianki - np. wspaniałe końcówki drążków - dobre są przez 6 miesięcy po czym guma parcieje i pęka - przegub działa a guma już nie więc gwarancja jest ale zaraz wszystko .... trafia i można sobie napluć w plecy bo zaoszczędziło się 20 zł. Pytam bo miałem już wiele produktów. Wiele z nich było średniej półki ale co było JC to zawsze najszybciej trafiało na śmietnik. Całkowity syf i pieniądze wywalone do kosza.
Nawigacja
[#] Następna strona