Trzeba zdjąć górną osłonę tunelu środkowego (tego z podłokietnikiem).
Odkręcasz dwa wkręty z przodu - po bokach tunelu (przed przednim pojemnikiem na napoje oraz uchwytem na monety), potem otwierasz podłokietnik i delikatnie wyrywasz czarną część (tą z regulacją świateł itd.) z zaczepów. Ja zaczynam od otworu na rygiel schowka (normalnie palec wkładam i pociągam).
Musisz oczywiście uważać na kable (od regulacji wysokości świateł oraz podgrzewanych foteli, jeżeli je masz) - wypina się je klasycznie - wtyczka z wciskaną zawleczką. Ja mam skrzynię automatyczną, więc nie miałem problemu z mieszkiem dźwigni zmiany biegów - nie wiem jak wygląda sprawa zdjęcia mieszka z dźwigni w wersji ze skrzynią manualną (przypuszczam, że góra mieszka będzie zaciskana opaską na przetłoczeniu w gałce i zdejmiesz to dość łatwo).
Regulacja ręcznego jest pod schowkiem podłokietnika. Jeżeli nie uda Ci się ruszyć śrub regulacyjnych - pozostanie regulacja przy kołach (też ponoć da się tam podciągnąć). U mnie nie dało się poruszyć tych śrub, więc zostawiłem tak, jak jest a mechanik przy wymianie tylnych klocków poprawił właśnie przy kołach.
Zdjęcie zapożyczone z allegro - w przedniej części czarnej, górnej nakładki na tunel widać otwory na wkręty - te, które musisz w pierwszym kroku odkręcić.