Forum > Matrix / ix20
[ix20] Bluetooth w ix 20
kri$:
Witam, czy ktoś próbował parować telefon z androidem 4.4.4? Niestety zmieniłem telefon na OneOne Plus i nie znajduje fabrycznego zestawu. I jestem ciekaw, czy to tylko przypadłość, oposa.
lukasz.zst:
Mam sony z3 i działa bez problemu
KoTeK:
--- Cytat: "ph71" ---Z powyższych wpisów wynika, że ix20 z Nokiami coś nie bardzo się lubią...........
--- Koniec cytatu ---
Nie potwierdzam tej opinii. Mam starą nokię 6303 czy jakoś tak i nigdy nie miałem problemu z połączeniem. Ale tak jak w życiu.....czasami u niektórych jest na odwrót.
ph71:
--- Cytat: "KoTeK" ---
--- Cytat: "ph71" ---Z powyższych wpisów wynika, że ix20 z Nokiami coś nie bardzo się lubią...........
--- Koniec cytatu ---
Nie potwierdzam tej opinii. Mam starą nokię 6303 czy jakoś tak i nigdy nie miałem problemu z połączeniem. Ale tak jak w życiu.....czasami u niektórych jest na odwrót.
--- Koniec cytatu ---
Widać masz nowszy egzemplarz i/lub jego nowsze oprogramowanie. Wcześniejsze modele z pierwszym softem działały kiepsko lub wcale. Dopiero nowszy soft, a w szczególności model 6303i działa bezproblemowo. To "i" czyni tu różnicę...
Sam musiałem swoją 6303 aktualizować, odtwarzając tym samym wszystkie dane, bo oprogramowanie tego egzemplarza było dużo starsze niż system ix20. Ale to już historia... :mrgreen:
kri$:
Okazuje się że LG G3 też nie idzie sparować z radiem. Dzwonie do serwisu, czy jest aktualizacja do radia. W sumie nowe auto, a po 2 latach, bluetooth bezużyteczny.
Chiński zestaw głośnomówiący za 23$ działa bez problemu, a tu taka wtopa.
Muszę podjechać do serwisu, tylko po podpięciu do komputera są w stanie sprawdzić, czy jest aktualizacja do radia.
Nawigacja
[#] Następna strona