Forum > Matrix / ix20
[ix20] Bluetooth w ix 20
epus:
Czy macie problem z łączeniem przez bluetooth w ix 20?
Ja przynajmniej raz na miesiąc muszę odinstalować mój telefon i sparować go ponownie. gdyż po uruchomieniu samochodu otrzymuję komunikat " parowanie nie powiodło się". Po wykasowaniu telefonu i ponownym parowaniu mam spokój na miesiąc lub półtora i wszystko zaczyna się od nowa. Zgłaszałem w/w w serwisie ale nie stwierdzili usterki. Otrzymałem informację ,że być może to wina mojego telefonu (Nokia C2).
beazee:
U mnie jest inny problem - niekiedy po rozmowie w telefonie występuje błąd i chocbys bardzo chciał to nie odbierzesz drugiej rozmowy na glosnmówiącym. Jedyne lekarstwo to restart telefonu. HTC Wildfire S - wiem że jest niekompatybilny, nie udostępnia choćby kontaktów.
ph71:
--- Cytat: "epus" ---Czy macie problem z łączeniem przez bluetooth w ix 20?
Ja przynajmniej raz na miesiąc muszę odinstalować mój telefon i sparować go ponownie. gdyż po uruchomieniu samochodu otrzymuję komunikat " parowanie nie powiodło się". Po wykasowaniu telefonu i ponownym parowaniu mam spokój na miesiąc lub półtora i wszystko zaczyna się od nowa. Zgłaszałem w/w w serwisie ale nie stwierdzili usterki. Otrzymałem informację ,że być może to wina mojego telefonu (Nokia C2).
--- Koniec cytatu ---
U mnie tak samo z Nokią 6303. Po prostu telefon starszy niż samochód.
Pozostaje zmienić telefon... albo samochód :mrgreen:
jack55:
Ja używam Samsunga Wave 3 i wszystko hula aż miło.Zero problemów :-D
endriu:
Ja używam Samsunga gio i zero problemów .
Nawigacja
[#] Następna strona