Forum > Galloper / Terracan
[Terracan]
zeeb:
Chłopaki przepraszam że wtrącam się w Wasz temat ale nie chciałem zakładać nowego dla zadania jednego pytania :)
Jeśli dobrze pamiętam to w dziale "Kupię" chyba Barzuc miał bardzo rozbudowany temat przed zakupem. Macie go gdzieś zarchiwizowany? Był tam ogrom przydatnych informacji. Właśnie kolega jest na kupnie a czasu trochę mało by sznupać po sieci...
Pozdr.
barzuc:
Co raz wpadnie do internetu już tam zostaje... szczególnie odkąd google istnieje:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:m8EE2vxV8u8J:hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php%3Fp%3D29870+&cd=7&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
To co prawda fragment ale chyba wszystko co sensowniejszego napisałem... reszta też się pewnie znajdzie :-D
Jak coś - pytaj, mogę podpowiedzieć na ile umiem :)
barzuc:
--- Cytat: "Leszek_S." ---Mnie powiedzieli 220 :shock: aż takie różnice mięzy ASO by były :?:
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się... ale netto :-D
--- Cytat: "Leszek_S." ---Ale za to wzmacniane sprężyny liftujące maleństwo o 45 mm bedę miał za 770 zł 8-)
--- Koniec cytatu ---
Podnosisz? 4,5cm to dużo :-D Następne będą większe koła?
barzuc:
--- Cytat: "Leszek_S." ---Rozmawiamy o cenach brutto 8-)
--- Koniec cytatu ---
Już, niestety, przestało mnie dziwić, że w Twoim rejonie jest taniej... po prostu.
zeeb:
barzuc dzięki za linka :)
przekazałem w zeszłym tygodniu koledze + kilka wskazówek na co ma zwrócić uwagę bo niestety byłem na wyjeździe i nie miałem jak pomóc. Pojechał. Kupił. Wczoraj wieczorem przyjechał się pochwalić. Niepokoi mnie kilka rzeczy ale najważniejsze to:
1. na każdym biegu trzeba trzymać na obrotach żeby chciał jechać
2. chwilami silnik dziwnie pracuje (tak jakby na normalny odgłos nakładało się dodatkowe buczenie, wydaje mi się że dochodzi z dołu silnika i tak sobie wydumałem żeby wcisnął wtedy sprzęgło żeby zobaczyć czy przejdzie, mieliście kiedyś tak? może wskazywać na dwumasę?
3. sprzęgło bierze przy samej podłodze
Nawigacja
[#] Następna strona