Forum > Lantra
[Lantra J2] Co pasuje z innych Hyundai?
Joshi:
--- Cytat: "Oddi" ---a masz folie termokurczliwą ? jeżeli tak to górę musisz potraktować opalarką (folie) wtedy nie będzie sie zawijać
a co do oklein to juz sam nie jestem pewien ile pokręteł było u mnie ale chyba też 3
napewno okleiny do j2 można dostaś tylko ja mam lantre przed liftem - nie wiem czy wnętrza są te same
a co do lakierowania to widziałem w celice jak to wygląda i jest całkiem nice, choć osobiście wolę bez :)
pozdro
--- Koniec cytatu ---
Ale ja mam termokórczliwą, podpalałem suszarką do włosów wychodziło róznie. A co do gotowych oklein to ja mam wersje poliftingowa, czyli nie 2 pokretla i przesowak tylko 3 pokretla, okleiny Polsce do takich nie ma, co innego w niemczech :(
Joshi:
A... nie poddaje się, kupuję na dniach jeszcze jeden rulon foli i robię, aż będzie ślicznie ;) Człowiek uczy się całe życie, mniej więcej już wiem jak podgrzewać, docinać i nakładać bez bąbli ;) Przedstawię zdjęcia jak skończę ;) Pozdrawiam!
Cendra:
jeżeli Ci się uda to napisz instrukcję jak to poprawnie wykonać, może się dla innych przydać ;)
Oddi:
powodzenia w takim razie
a nie masz od kogo pożyczyć opalarki ?
Cibor:
Stary też kupiłem taką folie!! Obkleiłem wszystko pięknie, aż przyszły ciepłe dni i wszytko h*j strzelił!! Zaczęła się odklejać ściągać itp itd.... Wygląda to masakrycznie!! Wolę wziąć ładnego spraya i to opier**** niż jeszcze raz kupować folię!! Aż mnie trzęsie jak pomyślę, że 200 zł poszło wpiz****... POWODZENIA!!
Nawigacja
[#] Następna strona