Forum > Lantra
[Lantra J2] Co pasuje z innych Hyundai?
Joshi:
--- Cytat: "Cibor" ---Stary też kupiłem taką folie!! Obkleiłem wszystko pięknie, aż przyszły ciepłe dni i wszytko h*j strzelił!! Zaczęła się odklejać ściągać itp itd.... Wygląda to masakrycznie!! Wolę wziąć ładnego spraya i to opier**** niż jeszcze raz kupować folię!! Aż mnie trzęsie jak pomyślę, że 200 zł poszło wpiz****... POWODZENIA!!
--- Koniec cytatu ---
Ty mnie nie strasz, bo projekt prawie ukończony i co mam to zdzierać ;/ 478 479 481 482 483 484 490 491 492 498 499 503 998 Oklejam do konca, a potem przyciemnie szyby, zeby slonce tak mocno tego nie oswietlalo, zobaczymy, mam nadzieje ze holenderskie folie sa lepsze niz te z allegro, pozdrawiam! Wrzuce foty jak skoncze oklejac wnetrze...
szk3:
z tymi foliami termoplastycznymi to tak nie do końca. Kolega ma oklejone( co prawda nie całą deskę, ale dosyć sporo) ale w Punciaku i już prawie półtora roku i z żadnej strony mu sie nie odwija a auto prawie cały czas stoi "pod chmurką". Dodam, że folię kupił z allegro i nie było problemów przy zakładaniu i nie ma teraz.pozdrawiam :-)
Joshi:
A a mysle, ze jak sie pozadnie odlysci deske to nie ma prawa sie folia odkleja. Niektorzy tego czasem nie robia, potem jest efekt mizerny ;/
Joshi:
I zrobiłem, co myślicie ;) ?
http://forum.hyundaifanklub.pl/viewtopic.php?p=20763#20763
Pozdrawiam!!!
BartBartez:
Całkiem ciekawe. Można wiedzieć jaki koszt takiej folii?
Nawigacja
[#] Następna strona