Forum > Getz
[Getz] CB
Andy:
--- Cytat: "robaszek127" ---W getzie raczej triflex odpada bo nie da się go dać w miejsce anteny a tylko na tyle dachu a wtedy lepiej kupić tańszego tajfuna lub t3-25 jak ja mam. Na przód pasowała by idealnie antenka prezident vermont ale ona nie ma opcji fm.
Triflexa miałem zamontowanego w tico i leonie. Fajna cichociemna antenka mimo krótkiego batu dość dobry zasięg dla zwykłego człowieka.
--- Koniec cytatu ---
Można też triflexa zamontować i z przodu, ale dużo zależy tu od wyprofilowania dachu a właściwie jego pochylenia w tym miejscu. Tego sirio t3-25 gdzie masz zamontowanego? Może mógłbyś jakąs fotkę wrzucić jak Getzik z nią wygląda? :)
[ Dodano: 2013-05-10, 09:12 ]
--- Cytat: "Kurako" ---ja osobiscie polecam zestaw sirio ml145 do tego radyjko midland alan 109
--- Koniec cytatu ---
Chyba powoli zaczynam się skłaniać ku antenie zamontowanej na stałe - zwłaszcza, że czasami za cuglami siedzi moja piękna połówka :)
robaszek127:
Ja zaraz zamontowałem na stałe antenę bo wkurzało mnie chowanie tej na magnesie. Wcześniej triflex fajnie chodził choć lubią się psuć w nich anteny bo urywa się od drgań drucik. Dlatego triflexa sprzedałem choć byl dobry a kupiłem okazyjnie tą t3. Pisali, że świszczy ale u mnie w getzie nic nie szumi a ma ta zaletę że można ją pochylać jak się chce. Zdjęcia nie mam akurat ale mam ją zamontowaną tak ze 20cm od końca dachu. Nie tak źle wygląda a jako antymisiek wystarcza aż nadto.
Jak coś wkleję zdjęcie jak zrobię.
slaczek88:
Radio GAMMA I AM Wymiary 130x34x137
Antena Yosan Missouri Wysokość anteny: 72cm
Całość zestawu niedroga i przedewszystkim niewielka, ale ciężko dobrze ustawić. Po dobrym ustawieniu jest czysto i około 5 km zasięgu (jak na miasto to wystarcza info o korkach). Wygląd też spoko tylko z montażem trochu się umęczylem.
kosmos2011:
Zapraszam do powitalni http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=57466#57466
Nawigacja