Forum > Matrix / ix20

[ix20] Akcja serwisowa - Liczniki ?

<< < (3/4) > >>

KoTeK:

--- Cytat: "Maolma" ---Kotku ;-) , zadam głupie pytanie, jak stwierdzić przygasanie świateł do jazdy w dzień?
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

To wcale nie głupie pytanie  :mrgreen: o to samo zapytałem pana w serwisie, a on na to: no wie pan..hm hm... no tak, ale gdyby pan zauważył  :mrgreen:  itd.....

Maolma:
Okazuje się, że kto pyta ten też błądzi :mrgreen:

kri$:
Licznik to tylko wyświetlacz, wszystkie dane są i tak w komputerze który nie jest wymieniany. Więc wszystkie dane o przebiegu są bezpieczne.

jack55:

--- Cytat: "KoTeK" ---
--- Cytat: "Maolma" ---Kotku ;-) , zadam głupie pytanie, jak stwierdzić przygasanie świateł do jazdy w dzień?
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

To wcale nie głupie pytanie  :mrgreen: o to samo zapytałem pana w serwisie, a on na to: no wie pan..hm hm... no tak, ale gdyby pan zauważył  :mrgreen:  itd.....
--- Koniec cytatu ---

Czyli z tego co zrozumiałem jazda na światłach dziennych miała by powodować ich przygasanie dlatego Hyundai wymienia zegary w naszych ix20 :-?
Ciekawe tylko jak jadąc na dziennych stwierdzić ich przygasanie.Jaja sobie z Nas robią  i tyle....

KoTeK:

--- Cytat: "jack55" ---
Ciekawe tylko jak jadąc na dziennych stwierdzić ich przygasanie............
--- Koniec cytatu ---

A kolega nie wozi z sobą lustra ? :mrgreen: Podobno prezes Hyundia ma je przyczepione do przedniego zderzaka, tylko u nas byłoby to wyposażenie dodatkowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej