Forum > Tucson JM

Klimatyzacja

<< < (2/4) > >>

seboc:
Czemu zart? Najnizsza mozliwa temperatura mozliwa do ustawienia w sterowniku klimatyzacji to (chyba) 17 st.
Znasz moze zastosowanie dla wpompowywania do wnetrza samochodu powietrza bezposrednio z zewnatrz. Jak dzisiaj np. -11 st. C?

synex:

--- Cytat: "wrota" ---
Domyślam się, ze problem tkwi w jakieś klapce która się nie otwiera/zamyka przy dmuchawie za schowkiem?
Może jest ktoś bardziej obeznany w temacie i mógłby mnie nakierować co gdzie i jak?

--- Koniec cytatu ---

Hej, miałem coś podobnego przy czym u mnie problem był nie z ustawieniem temperatury z kierunkiem nawiewu - szyba/nogi itd. U mnie nie stykało złącze na całym tym zespole dmuchawy - znajduje się ona nad nogami pasażera. By się do niej dobrać trzeba zdemontować schowek. Może u Ciebie też coś nie styka.

Hants:

--- Cytat: "seboc" ---Znasz moze zastosowanie dla wpompowywania do wnetrza samochodu powietrza bezposrednio z zewnatrz. Jak dzisiaj np. -11 st. C?
--- Koniec cytatu ---

Gdybym miał na sobie kozuch i czapkę uszankę, to przecież byłoby mi za gorąco.   :mrgreen:

A tak na powaznie - niektórzy po prostu nie lubią klimy: zuzywa paliwo, za bardzo wysusza powietrze, etc..

seboc:
Klimatyzacje po prostu mozna wylaczyc. Wzdrost zuzycia paliwa po wlaczeniu klimy jest raczej pomijalny. Na mrozie i tak nie dziala.

Hants:

--- Cytat: "seboc" ---Wzdrost zuzycia paliwa po wlaczeniu klimy jest raczej pomijalny
--- Koniec cytatu ---

Jakies 10%...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej