Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] CB-radio
Hulltay:
Chodzi o śrubę pośrodku fotki
https://plus.google.com/103950053143066350836/posts/4whFq6BZLvA
mayhem:
uh :-|
mi CB tam zbytnio nie chce się mieścić.. pomijając już fakt, co gdy będę chciał podsunąć siedzenie do przodu..
ale to były tylko wstępne przymiarki ;-) teraz gdy mam pewność pójdę pokombinować dokładniej - może coś mi ucieka w procesie myślowym :lol:
Dziękuję Ci serdecznie! :-) :-)
Hulltay:
No moje radio jest stosunkowo wąskie i nie przeszkadza w przesuwaniu fotela, życzę powodzenia w montażu:) może zakombinuj jakiś pałąk który przesunie CB głębiej w kieruku konsoli, wtedy zyskałbyś miejsce na ruch fotela.
Aka:
Witam
Też długo kombinowałem na ten temat i zmieniłem radio na miniaturowe, które umieściłem pod popielniczką. kable poszły pod deską rozdzielczą, głośnik po lewej stronie , koło kolumny kierownicy, przewód antenowy w progu, do wnęki prawego światła tylnego, pod uszczelką bagażnika na dach do anteny na podstawie magnetycznej. W głośniku do CB mam zrobione gniazdo do słuchawki dousznej, które odcina głośnik, więc jadąc z pasażerami mogę używać radia bez zniesmaczania dzieci "kulturą" niektórych woźniców. Gruszka wisi na uchwycie montowanym na kratce nawiewu centralnego, więc jest pod ręka.
Hulltay:
Wyszło I liga:-)
Nawigacja