Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] CB-radio

<< < (3/4) > >>

mayhem:
pozwolę sobie odgrzebać temat..  ;-)

Hultay możesz podesłać foto jak to masz zrobione? Jakoś średnio u siebie to widzę - za mało RAM mam najwidoczniej by to przetrawić  :-P

Krzaku nie ma już Twoich fotek a jestem nimi silnie zainteresowany - możesz powtórnie je wrzucić? Szczególnie mi chodzi o wyprowadzenie kabla..

Z góry serdecznie dziękuję!  8-)

Hulltay:
Jasne, proszę: https://plus.google.com/103950053143066350836/posts/bS2QhnP51oi
tak to u mnie wygląda:)

mayhem:
wow! szybka odpowiedź, szacun :) :)
dziękuję serdecznie za fotki - ciekawy sposób montażu anteny - nie pomyślałem o tym.

Jeszcze jedna prośba jeśli mogę - mógłbyś zrobić bardziej szczegółowe foto jak masz zamontowane CB? Chodzi mi o sam stelaż/uchwyt CB - pod jaką śrubę to dałeś? Jak przykręciłeś? Ja tam dziś gębę wsadzałem i po prostu tego nie widzę..z tego co widzę to mam automat - może coś mam przez to inaczej..?  :-?

Bardzo mi się podoba sposób w jaki to u Ciebie wygląda, a jeszcze jak mówisz, że to bez dziurawienia to w ogóle bomba! Zatem wszelkie szczegóły bardzo chętnie przyjmę i obejrzę  :mrgreen:

Z góry serdecznie dziękuję  ;-)

Hulltay:
Uchwyt do radyjka przykręciłem oryginalną śrubą która akurat w tym miejscu mocuje plastikową obudowę środkowego tunelu do wew. stelaża, jest na tyle duża że spokojnie utrzymuje CB (ja dałem tylko dłuższą), dodatkowo między obudowę tunelu a stelaż radia dałem podkładkę gumową aby dobrze trzymało i był dystans. jutro pstryknę foto i podeślę.
Co do anteny to pamiętaj że przy takim mocowaniu trzeba dołożyć najlepiej z blaszanego paska połączenie do masy, ja w tym przypadku wykorzystałem śrubę mocowania relingów do dachu. Jest ok, radio nie zakłóca a antenka dała się ładnie wystroić:)

mayhem:
cenne rady, dziękuję bardzo :) czekam na fotki z niecierpliwością  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej