Forum > Santa Fe SM

Santa Fe czy Terracan? Co wybrać? Zalety i wady!

<< < (3/4) > >>

ir:
zobacz porównanie nowego SANTA FE i KIA SORENTO (tak jak pisałem wcześniej ta sama rama i zawieszenie co Terracan)

//www.youtube.com/watch?v=-QxAYzIdRCI

pozdrawiam
ir
 <piwo>

spider2you:
Panowie. Dzięki za dyskusję i kilka ciekawych opinii.
Mój wybór padł na ...............
Terracana!!!!!!!!!!!!!!!
Dlatego, że jest to fajna terenówka, duża, ciekawa w swojej żadkości, ładna :) z niezłą technologią, etc. POPROSTU KAWAŁ FURY!!!
Santa Fe mniej mnie pociąga, a oto chyba chodzi w autach, aby Ci się podobały i Cię bawiły oraz dawały dobre samopoczucie!!!!
Zamierzam trochę go pogonić po lekkim terenie i pobawić się tym autem - dlatego spalanie nie decydowało.
A poza tym ceny Santa Fe są na podobnym poziomie co Terracana, a skoro można mieć więcej z tyle samo!!!!
Pozdrawiam wszystkich miłośników SF i Terracana.
WESOŁEGO ALLELUJA.

ir:
witaj w klubie ...
 8-)

ir:
jeszcze takie porównanie znalazłem

http://www.autoweb.com.au/cms/A_102827/title_Spruce-up-for-Santa-Fe-Terracan/newsarticle.html

airdanek:
W ogóle to się cieszę że coraz więcej osób staje przed takim dylematem: wybrać Hyundaia czy Hyundaia :) Niedawno (3 m-ce) zakupiłem Santa Fe 2002 2,0 Crdi i jestem z niego na maxxxxxxxxa zadowolony :) Ale miałem ten sam problem - Terrecan czy Santa Fe :) Oglądałem te auta w tylu miejscach i padła decyzja na mniejszego SUVa :) Terrecan był za duży :) Choć i tak kusił do końca :P I troszkę za dużo by palił :) Pozdrawiam wszystkich HYUNDAIOWCÓW :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej