Witamy w HKP 2.0 :-)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A mi udało się na autostradzie osiągnąć 205 km/h (2.0 CRDI).Nie mogłem się powstrzymać aby sprawdzić ile pójdzie względem danych katalogowych :-)
Cytat: "kreczman"A mi udało się na autostradzie osiągnąć 205 km/h (2.0 CRDI).Nie mogłem się powstrzymać aby sprawdzić ile pójdzie względem danych katalogowych :-)Nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie lada wyczyn. W instr max jest chyba 181km/godz (albo w danych technicznych) :idea: I mój ix więcej by się nie zebrał w szybkość :roll: :!:
Cytat: "jacek2"Cytat: "kreczman"A mi udało się na autostradzie osiągnąć 205 km/h (2.0 CRDI).Nie mogłem się powstrzymać aby sprawdzić ile pójdzie względem danych katalogowych :-)Nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie lada wyczyn. W instr max jest chyba 181km/godz (albo w danych technicznych) :idea: I mój ix więcej by się nie zebrał w szybkość :roll: :!:kolega najpewniej ma zchipowany silnik, wersja 185kM (albo coś koło tego), osobiście 2.0 CRDi 4WD 136kM leciałem 185km/h w wakacje na nowym odcinku S7 Ostróda - Elbląg.
Czyli mam szansę obejrzeć któregoś z kolegów w tvn turbo uwaga pirat?