Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] pozycyjne przednie szybko się przepalają

<< < (2/3) > >>

Miłek25:
W moim przypadku też tak jest właśnie mi się przepaliły obie i czeka mnie wymiana:) taki urok, wcześniej miałem corolle i też tak miała tyle że tam padały H7, a jak na postojówki się założyło ledy to migały zamiast świecić.

ROTHMANS:

--- Cytat: "tomasholter" ---hej, z tym przepalaniem zarowek to santa fe tak ma, umnie to samo, i w serwisie mowili to samo taka wada.
--- Koniec cytatu ---

To Cie po prostu oszukali  :lol:

santafanta:
będę jutro u mechanika (przy okazji czegoś innego bo żarówki to w końcu bzdet) to się zapytam jak to jest z tym problemem i dam znać. Podejrzewam że to może być problem z modułem elektronicznym który trzyma te żarówki włączone dopóki się nie otworzy drzwi po wyłączeniu zapłonu...

[ Dodano: 2013-07-09, 12:48 ]
w ramach ogolnie pojetego dzielenia sie wiedza na forum, oraz zapytany przez jednego z uzytkownikow, spiesze podzielic sie swoja wiedza odnosnie problemu jaki mialem z zarowkami. otoz glownym problemem byla bardzo niska jakosc zarowek. od kiedy kupilem zarowki narvy, swieca caly czas.

jeszcze zanim kupilem narvy kupilem ledowe ale sie okazalo ze hyundai podaje + na obudowe a - (minus) na styk srodkowy a led potrzebuje miec na odwrot. nie chcialo mi sie bawic z kablami wiec kupilem zarowki narvy i problem zniknal

Mirek0419:
mnie sie żarówki nie przepalaja ale mam inny problem czy ja tak mam czy inni też : okropnie słabo swiecą światła mijania, mam samochód od 3 tyg i początkowo myslałem że są przepalone później że źle ustawione . Były jednak ok. Czy wystarczy zmienić na jakieś firmowe czy soczewki świecą tak gównianie ?. Po przesiadce z vw myślałem wręcz że nie ma świateł :)

kosmos2011:
Tam są zamontowane żarówki H7 55W zdemontuj jedną i sprawdź co poprzedni właściciel tam włożył.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej