Forum > i30 FD

DVD-GPS dedykowany do i30 2DIN

<< < (3/6) > >>

shadow:

--- Cytat: "apikus" ---shadow, ja nie wiem, czy dobry telefon jest tańszy  ;-) , a tu mam dodatkowo TV, DVD, kamerę cofania, zestaw głośnomówiący, sterowanie iPodem.

Relacji z montażu pewnie nie będzie bo będę to robił w ASO.
--- Koniec cytatu ---

Niby tak, ale w dobrym telefonie tez masz takie opcje  ;-)

Jeżeli zależy Ci na TV itp to są fajne nawigacje do kupienia, ostatnio montowałem takie coś :
http://allegro.pl/nawigacja-navio-500-plus-z-kamera-cofania-goclever-i2078289124.html

tylko, że 7 calowe. I też posiada wszystkie funkcje, które wymieniłeś oprócz DVD, ale z tym tez idzie sobie poradzić :)

A co do fotorelacji poproś w ASO hehe  :mrgreen:  :mrgreen:

P/s: Jak będziesz w ASO dowiedz się o podłokietniki i ich ceny

apikus:
Akurat TV nie jest najważniejszy. Ja nie będę miał kabli od zasilania i szyba będzie cała czysta.
Zawsze możesz znaleźć rozwiązanie zastępcze, nawet tańsze. Ja mam zamiar troszke tym autem pojeździć i dlatego troszke w nie inwestuję. Zresztą potem całość też bedzie można zamontować w innym samochodzie po zmianie ramki i kabli do sterowania z kierownicy. Mam takie urządzonko w Lancerze i dla mnie jest super.

[ Dodano: 2012-02-03, 10:16 ]

--- Cytat: "shadow" ---P/s: Jak będziesz w ASO dowiedz się o podłokietniki i ich ceny
--- Koniec cytatu ---

Ja podłokietnik sobie zainstalowałem sam. W ASO będę nie tak szybko, bo teraz mam troszkę wyjazdów i nie mam kiedy podjechać.

Yaro:
Ile +/- będziesz czekał na przesyłkę?

apikus:
2 dni po wpłacie.

Przesyłka do Shanghaiu :mrgreen:

[ Dodano: 2012-02-15, 14:09 ]
No i dostałem przesyłkę.

pdon:
apikus czy mógłbym Cie prosić o szczegółowe namiary na tą GPS-DVD do i30?
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej