Forum > i30 FD
DVD-GPS dedykowany do i30 2DIN
apikus:
Witam,
Już pytałem na poprzednim forum, ale że zniknęło zapytam jeszcze raz. Montował ktoś nawigację zamiast fabrycznego radia?
Ja się zastanawiam i nawet juz znalazłem, łącznie z kamerą cofania, tunerem telewizyjnym, BT, DVD, Win CE6.0 za ok. 1400 zł. Oczywiście z całym panelem (plastikiem) i podłączeniem sterowania w kierownicy.
GPS-DVD
Yaro:
Kiedyś zastanawiałem się nad tym, ale stwierdziłem że nie jest mi to niezbędne. Co do zakupu na Alibabie pytanie co z gwarancją na terenie naszego kraju. Co do samego montażu to nie jest skomplikowany.
apikus:
Ja nie obawiam się o gwarancję. Zawsze można wysłać lub zawieźć do Chin.Zakup na alibabie jest taki sam jak na allegro czy ebayu - to samo ryzyko.
Montował sam nie będę, ale tylko ze względu na gwarancję na auto, choć wiem, że nie sprawiłoby mi to trudności. W Lancerze zamontowałem sam i wszystko działa.
Pytam, czy ktoś ma takie urządzenie, bo możnaby skorzystać z doświadczenia i kupić z tego samego źródła.
Yaro:
O ile pytałeś zadaj pytanie też tu jak na dzień dzisiejszy więcej użytkowników i30 jest tam niż tutaj ;-)
apikus:
No cóż zamówiłem kombajna. Mam nadzieję, że przywiozę go za dwa tygodnie.
Dostawca Rohopa.
Na razie tylko problemem jest kształt ramki, bo na ich stronie wygląda, że jest bez otrorów na pokrętła do wentylacji - tu pytanie, czy takie wystepowały?
Ale mam nadzieje, że mają też ramki z otworami. Zamówiłem tez ramke do automatycznej klimatyzacji, aby zobaczyć jak wygląda. Jak bedę to miał to wrzucę zdjęcia.
Nawigacja
[#] Następna strona