Forum > Getz
Serwisowanie pogwarancyjne
klodek:
Na starym forum było wiele przydatnych post-ów na temat serwisowania we własnym zakresie... Proponuję byś zakładał nowe posty a na pewno ktoś ci pomorze... :)
W razie czego pisz do mnie na prywatnym. :)
Jarek:
--- Cytat: "kuzak" ---Zdecydowałem się podnieść wątek bo poza Klodkiem ( ) nie dostałem odpowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Bo prawdopodobnie temat będzie dotyczył niewielu użytkowników nowych aut. Kilkuletnie przeważnie nie są już serwisowane w ASO (nie mówiąc o kilkunastoletnich).
Ziootek:
--- Cytat: "kuzak" ---Witam wszystkich użytkowinków forum! <piwo>
Powoli kończy mi się gwarancja na Gacka i tak się zastanawiam, czy dalej serwisować samochód w ASO czy szukać warsztatu u "Pana Henia".
Z usług ASO jestem umiarkowanie zadowolony, a ceny jak wiadomo mają wysokie, np za przegląd po 45000 km zapłaciłem 770 pln, a była to tylko wymiana płynów i filtrów.
Gdzie Wy serwisujecie swoje autka?
Czy ktoś z W-wy lub okolic może polecić jakiś dobry warsztat, w którym mechanik nie zdziwił by się na widok Getza?
--- Koniec cytatu ---
A w którym warszawskim serwisie serwisowałeś "Gacka" na gwarancji? Ja korzystałem dotąd z usług Bielińskiego na Modlińskiej (tam auto kupiłem) ale pierwszy przegląd po gwarancji zrobię już gdzie indziej - w serwisie Jaworski-Gajewski na Bielanach. Co prawda nastąpi to dopiero w grudniu, ale i tak po powrocie z przeglądu podzielę się wrażeniami i postaram się porównać oba serwisy.
kuzak:
--- Cytat: "Ziootek" ---
A w którym warszawskim serwisie serwisowałeś "Gacka" na gwarancji? Ja korzystałem dotąd z usług Bielińskiego na Modlińskiej (tam auto kupiłem) ale pierwszy przegląd po gwarancji zrobię już gdzie indziej - w serwisie Jaworski-Gajewski na Bielanach. Co prawda nastąpi to dopiero w grudniu, ale i tak po powrocie z przeglądu podzielę się wrażeniami i postaram się porównać oba serwisy.
--- Koniec cytatu ---
Ja kupiłem i serwisowałem autko w Ifamexie (Wawelska). Chętnie usłyszę opinię o innym serwisie. A może wiesz o jakimś serwisie nie ASO w W-wie lub okolicach. Szukam warsztatu tańszego od ASO, ale znającego się na Getzu.
Słyszał może ktoś o serwisie "Michał Sitnik" ul Krasińskiego ?
Oni nie są już ASO ale specjalizują się w Hyundaiu.
Brt:
--- Cytat: "kuzak" ---Słyszał może ktoś o serwisie "Michał Sitnik" ul Krasińskiego ?
--- Koniec cytatu ---
Poszukaj na forum, temat był poruszany,zbierał raczej dobre opinie
Nawigacja
[#] Następna strona