Forum > Accent
[Accent LC] Komfort jazdy na dłuższej trasie
corner:
Witam wszystkich mam takie pytanko czeka mnie dluzsza trasa samochodem okolo 700km, nie jechalem jeszcze Hyundayem 12 letnim tyle kilometrow na takim odcinku i mam pytanko jak sie autko prowadzi na dluzszych trasach,+jaki jest komfort jazdy no i jak z awaryjnoscia na trasie :lol:
ps; autko jak narazie dobrze sie sprawuje :-D
moze ktos pokonuje z was dluzsze trasy to sie wypowie na ten temat.
dzieki za odpow..
pozdr...
Edycja tytułu. tekla
BartBartez:
Autko jest całkiem wygodne - przynajmniej w porównaniu z Coupe. Prowadzi się nieźle przy prędkości do 120 km/h. Powyżej 140km/h odrywa się od asfaltu.
--- Cytat: "corner" ---jak z awaryjnoscia na trasie
--- Koniec cytatu ---
Auto jest tak proste, że nie ma co się zepsuć.
Ja najwięcej zrobiłem nim jednorazowo około 460 km ale rodzice jeździli nawet 700km i nie narzekali.
doman76:
Dokładnie, cudów nie ma ale nie jest najgorzej - ja jeździłem i po 1,5tys km tygodniowo, max 1000 w weekend.
Mnie accent nie zawiódł ani razu tak, żeby z powodu awarii nie mógł wrócić o własnych siłach (i oby tak zostało), przez ponad 266000km co moim zdaniem jest naprawde dobrym wynikiem
RHO:
W lipcu, podczas tygodniowego urlopu zrobiłem ponad 2 tys km. (Zielona Góra - Suwałki- Tarnów- Zielona Góra.) Accent 16 letni i dał radę bez problemu. :) Przed podróżą radzę jednak przegląd u dobrego mechanika, chyba że sam kumasz trochę mechaniki. :)
Zbyszek:
Ja najwięcej km jednorazowo LC zrobiłem jadąc w trasę Warszawa- Poznań- Wrocław- Poznań- Łódź- Warszawa. 1000 km w dwa dni bez żadnych problemów i nawet specjalnie tego nie odczułem.
Nawigacja
[#] Następna strona