Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (2/52) > >>

bimki:
hej,

dzięki za opis, wygląda, że to niezłe autko, a wcześniej jakoś mało o nim słyszałem i mimo przeglądania ogłoszeń od 2-3 miesięcy, jakoś nie wpadło mi w oko.

Ja mam teraz starszego citroena i problem mam jak coś się popsuje z hydraulika, bo w okolicy brakuje mechaników od tego mechanizmu  :-)

Koniecznie muszę poszukać czegoś w okolicy, żeby zobaczyć. Kusi mnie to, że za 30-35k można dostać model z 2008/2009 roku z przebiegiem wynoszącym 30% tego, co mają Audi w tej cenie...

Na razie prawie nic nie znalazłem o automacie - ciekawy jestem czy jest płynny :)

pozdrawiam

NieAmator:
TDI śmierdzi nie powiem czym, u mnei na warsztacie same TDi praktycznie i ludzie się żalą na nowe do tej pory jedyny Hyundai jaki u mnie zagościł to mój ;p

Mike82:
Opinie o automacie w Sonatach 2005-2008 (kolejność przypadkowa i losowa):

link 1

link 2

link 3

link 4

Choć tyle jestem w stanie pomóc ;-)

bimki:
hej,

mam jeszcze pytanie czym się różni wersja po liftingu?
Myslalem, ze 2009 będzie wyglądał nieco inaczej - ale widzę sprzeczności.
Popatrzcie na te 2 ogłoszenia z 2009 - w środku jest inaczej:

http://otomoto.pl/hyundai-sonata-C24087256.html
z mobile . de

zupełnie inna deska.
Czyżby ta polska oferta to nie był 2009?[/list]

Mike82:
Hej,
Aukcja polska przedstawia samochód po FL. W środku autka widnieje inna deska rozdzielcza, jest mniej "plasikowa", widać to m.in. w okolicach pokręteł oraz radia. Ponadto zwróć uwagę na przedni grill (poziome żeberka) oraz nieco inny wygląd świateł przednich. Różnice między na wersją przed i po FL najlepiej widać na tym filmie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej