Forum > Santa Fe (2006-
[Santa Fe CM] jak włączyć podgrzewanie szyby i lusterek w sa
kacza23:
Witam
Jestem nowym posiadaczem santa fe 2,2 crdi 2008 r. i nie mam pojęcia jak uruchomić podgrzewanie przedniej szyby (podgrzewanie tylko na podszybiu) oraz podgrzewanie lusterek. Dzięki.
[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2012-11-13, 18:17 ]
Dodanie tagu do tematu
Miłek25:
Witam
U mnie w Santku z 2007 włącza się to przyciskami umieszczonymi pod radiem. Lusterka są połączone razem z podgrzewaniem tylnej szyby. Natomiast przednia szyba ma włącznik pierwszy od lewej.
IgoReCzeK:
--- Cytat: "kacza23" ---nie mam pojęcia jak uruchomić podgrzewanie przedniej szyby (podgrzewanie tylko na podszybiu) oraz podgrzewanie lusterek.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam wypowiedź mojego przedmówcy, lusterka są zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby - tak jest we wszystkich Hyundaiach, w których ta opcja występuje fabrycznie.
kacza23:
Aaaaa to wiem dlaczego po włączeniu przedniej szyby nie odmrażały mi się lusterka. A co do przedniej szyby to podgrzewanie tej przedniej szyby musi być bardzo znikome bo aż tak nie widać przy wycieraczkach żeby się odmrażały.
wojtass:
Witam a propo podgrzewania lusterek I tylnej szyby ja mam właczniki nad radiem załączam je razem I wtedy dziala podgrzewanie ich do momentu kiedy same sie nie wyłączą
Nawigacja
[#] Następna strona