Forum > Tucson JM

[Tucson] Aplikacja Torque na Androida ładnie działa z Tucson

<< < (3/5) > >>

bartekzg:
Nuna, mojego Tusca podłączałem u mechanika -miał jakiś zaawansowany sprzęt, odczytał mi i usunął dwa błędy, sprawdził poduszki, abs - to napewno.

puki co mam zainstalowaną darmową wersje Torgue i wygląda jak gadzet, kilka wskaźników, ale dopóki nie podłącze to też pewnie nie wszystko jest widoczne.

nie napalam się na super urządzenie diagnostyczne, ale jak sie zdecyduje to dam znać.

y4r3k:
Po uzyskaniu polaczenia bluetooth, kiedy chcemy dodac jakis wskaznik na pulpit, wyswietla sie lista czujnikow. Czujniki aktywne beda lekko podswietlone na zielono (podczas pracy samchodu oczywiscie).

bartekzg:
y4r3k, ale uzywasz bezpłatnej wersji czy PRO?

llcoolm:
kupiłem to urządzonko na OBD2-bluetooth mam tylko mały problem a mianowicie nie zawsze działają mi te liczniki wbudowane w program. Wygląda to tak jak by nie dostawał żadnego sygnału mimo połączenia przez bluetooth. Czy to urządzenie powinienem wsadzić do gniazda OBD2 przed włożeniem kluczyka do stacyjki ? w sumie tak robię i raz działa a raz nie działa. Może jeszcze coś trzeba zrobić, ustawić ?

krzycho75:
Witam.
Zakupiłem swojego ELM 327 bluetooth, jak do tej pory działa super z Tergue Pro.
Skasowałem błąd czujnika temperatury spalin a teraz będę poznawał co to maleństwo potrafi jeszcze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej