Forum > Tucson JM
[Tucson] Światła LED w miejscu halogenów - czy ktoś montował
ZYGID:
W pozycji Off palą się swiatła jakby " dzienne" i nijak ich nie można wyłączyć.
zbyh:
--- Cytat: "ZYGID" ---W pozycji Off palą się swiatła jakby " dzienne" i nijak ich nie można wyłączyć.
--- Koniec cytatu ---
Co Masz na myśli mówiąc światła dzienne?: postojowe. mijania, drogowe czy masz założone dodatkowo do jazdy dziennej ?
ZYGID:
Światła mijania świecą jakby z mniejszym prądem ,bo po włączeniu włącznikiem światła się rozjaśniają ,nie wiem czy mnie rozumiesz ?
[ Dodano: 2012-12-31, 22:50 ]
Widze że zrobiła się zagadka, poprzedni właściciel z Austri musiał coś dołożyć, a ja myślałem że tak jest w TUCSONACH, nawiasem mówiąc BMW m podobne rozwiązanie ze swiatłami dziennymi, tam światła mijania świecą jakby na pół gwizdka, i to są światła dzienne, (syn ma tak w swojej BMce )i myślałem że tutaj jest podobnie :roll:
NieAmator:
nie montuj żadnych ledów bo to wcale nie jest oszczędność na paliwie tylko wymysł jakiegoś majstra paskudnie to wygląda wszystkie TKI na tym jeżdzą. Proszę ja Ciebie nie szpeć tego auta...
bartekzg:
--- Cytat: "ZYGID" ---W pozycji Off palą się swiatła jakby " dzienne" i nijak ich nie można wyłączyć.
--- Koniec cytatu ---
czy w tym czasie świecą również tylne lampy?
Nieamator - co do płaskich ledów zgadzam się, że moga wyglądać słabo ale okrągłe mogą nawet dodać trochę uroku na tym dość niewyszukanym przodzie.
Nawigacja
[#] Następna strona