Forum > Tucson JM
[Tucson] Światła LED w miejscu halogenów - czy ktoś montował
Grzech61:
Jak podłączyć jest opisane w moim wcześniejszym poście.Dla przypomnienia:
Przewód czarny na masę
czerwony + po stacyjce
biały + świateł postojowych
bartekzg:
--- Cytat: "Grzech61" ---Jak podłączyć jest opisane w moim wcześniejszym poście.Dla przypomnienia:
Przewód czarny na masę
czerwony + po stacyjce
biały + świateł postojowych
--- Koniec cytatu ---
tak wiem, ze to było napisane wcześniej, ale nie wiem w którym miejscu podłączyłeś się pod stacyjkę, gdzie szukać przewodów biegnących do niej, który to przewód itd.
pod masę - - gdzie najłatwiej
podobnie z białym - do świateł postojowych do wiązki przy lampie ? czy gdzies jest konretne miejsce w które można się podpiąć ( tak aby było blisko)
Łopatologia jest potrzebna 8-)
Grzech61:
--- Cytat: "bartekzg" ---..... ale nie wiem w którym miejscu podłączyłeś się pod stacyjkę, gdzie szukać przewodów biegnących do niej, który to przewód itd.
pod masę - - gdzie najłatwiej
podobnie z białym - do świateł postojowych do wiązki przy lampie ? czy gdzies jest konretne miejsce w które można się podpiąć ( tak aby było blisko)
Łopatologia jest potrzebna 8-)
--- Koniec cytatu ---
Żle trafiłeś.Jestem budowlańcem,a nie elektrykiem.Myślę,że dla fachowca to żaden problem,a skóry też nie powinien złupić :mrgreen:.Roboty góra na pół godziny.U mnie koszt instalacji 1/2 wiadomo czego, czyli dwie dychy i po problemie.
bobek310:
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, jak jest u mnie podłączone.
bartekzg:
--- Cytat: "bobek310" ---Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, jak jest u mnie podłączone.
--- Koniec cytatu ---
o super :) czekam z niecierpliwoscią
Nawigacja
[#] Następna strona