Forum > Tucson JM

[Tucson] Światła LED w miejscu halogenów - czy ktoś montował

<< < (7/31) > >>

Grzech61:
Jak podłączyć jest opisane w moim wcześniejszym poście.Dla przypomnienia:
Przewód czarny na masę
czerwony + po stacyjce
biały + świateł postojowych

bartekzg:

--- Cytat: "Grzech61" ---Jak podłączyć jest opisane w moim wcześniejszym poście.Dla przypomnienia:
Przewód czarny na masę
czerwony + po stacyjce
biały + świateł postojowych
--- Koniec cytatu ---

tak wiem, ze to było napisane wcześniej, ale nie wiem w którym miejscu podłączyłeś się pod stacyjkę, gdzie szukać przewodów biegnących do niej, który to przewód itd.
pod masę - - gdzie najłatwiej
podobnie z białym - do świateł postojowych do wiązki przy lampie ? czy gdzies jest konretne miejsce w które można się podpiąć ( tak aby było blisko)
Łopatologia jest potrzebna  8-)

Grzech61:

--- Cytat: "bartekzg" ---..... ale nie wiem w którym miejscu podłączyłeś się pod stacyjkę, gdzie szukać przewodów biegnących do niej, który to przewód itd.
pod masę - - gdzie najłatwiej
podobnie z białym - do świateł postojowych do wiązki przy lampie ? czy gdzies jest konretne miejsce w które można się podpiąć ( tak aby było blisko)
Łopatologia jest potrzebna  8-)
--- Koniec cytatu ---

Żle trafiłeś.Jestem budowlańcem,a nie elektrykiem.Myślę,że dla fachowca to żaden problem,a skóry też nie powinien złupić  :mrgreen:.Roboty góra na pół godziny.U mnie koszt instalacji 1/2 wiadomo czego, czyli dwie dychy i po problemie.

bobek310:
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, jak jest u mnie podłączone.

bartekzg:

--- Cytat: "bobek310" ---Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, jak jest u mnie podłączone.
--- Koniec cytatu ---

o super :) czekam  z niecierpliwoscią

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej