Forum > Lantra

[Elantra] Obniżenie

<< < (2/4) > >>

rufuz:
ja i tak musze wymienic tylne amory wiec teraz jesli mysle o jakims malym tuningu to wymienie sprezyny obnizajace plus amory. Własciwie to mysle o sprezynach + amorach dedykowanych do elantry J2. Jak na razie znalazłem tylko te MTS-Technik.

TOSIAK:
No to kolego jak chcesz skoro masz do wymiany też amory no to można pełen komplet będzie to droższe ale na pewno troche lepsze.

Decyzja należy do ciebie :)

rufuz:
Kurde szukam juz od paru dni i juz dostałem takiego metliku w glowie ze teraz juz nie wiem jakie kupić.
Jakie kupic aby nie byly tandetna chinszczyzna ?
Czytałem na forach o MTS Technik i ludzie maja mieszane odczucia co do tej firmy. Pojawiły sie takie marki jak Blindstein i Koni. Z tego co sie doszukałem to Einbach nie ma do elantry, sa tylko sprężyny a ja chce amory ze sprężynami dedykowane właśnie do elantry.

kml:

--- Cytuj ---Jakie kupic aby nie byly tandetna chinszczyzna ?
--- Koniec cytatu ---

Jak będe kupował to wezmę jamexy i do tego kayab exel g czyli do cywilnej jazdy. Taki zestaw mieści się w granicach rozsądku jeżeli jednak chciałbyś zestaw 100% dedykowany do samochodu to nie pozostaje nic innego jak szukanie w Korei - tam to powinno być do kupienia.

rufuz:
no sa przeciez np amory Koni do elantry lub MTS Technik do elantry tylko chodzi mi ktore z tych wielu ktore sa przeznaczone m.in. do elantry beda odpowiednie. Moze ktos ma juz jakieś doświadczenia. Mysle o czymś co nie rozleci sie po paru tygodniach normalnej jazdy.
A gdzie mozna dostac "jamexy i kayab exel g", jaki koszt, czy to dobre zestawienie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej