Forum > i20
[i20 PB] zakres czynności serwisowych i20
nadamus:
gdzie mogę znaleść zakres czynności serwisowych (poszczególnych czynności które są sprawdzane na poszczególnych przeglądach) ? ewentualnie mam prośbę o zdjęcie z książki gwarancyjnej stron gdzie takie czynności są opisane ;-)
[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2012-10-31, 21:02 ]
Tagowanie tematu.
Bogdanoss:
Możesz poprosić w ASO żeby wydrukowali Ci taki formularz przeglądowy.
nadamus:
nie za bardzo są chętni- próbowałem ;-) jest taki problem bo dopiero planuję zakup i20 z lpg i na moją prosbę usłyszałem że wszystkim zajmuje sie serwis ;-)
de_assis:
Co znaczy nie za bardzo sa chetni? To co powiedzieli Ci ze wiedza ze chesz kupic samochod ale Oni nie wiedza czy Ci go chca sprzedac? Przeciez to jaja sa? Jak go chca sprzedac to Ci powinni na tacy te dane podac. (albo wiedza co jest grane i wciskaja scieme)
Przejżyj to forum i zastanów się dobrze, więcej niz dwa czy trzy razy czy aby na pewno chcesz ten samochód, wogule czy chcesz jakiegokolwiek Hyundaia z salonu.
Jak znajde czas moze cos pomoge, teraz juz pozno - odnosnie skanu ksiazki.
nadamus:
czy chce kupić hyundaia - nie mam za bardzo innego wyjscia ;-) potrzebuje autka z lpg gdyż codziennie robie ok 100 km w trasie ;-) nie chce kupowac "używki" gdyż nie wiadomo na co sie trafi ;-) a autek z salonowym lpg jest jak na lekarstwo ;-) za i20 przemawiają "dwa plusy": łańcuszek rozrządu i hydrauliczne popychacze (niby tylko dwa ale przy lpg sa to bardzo istotne plusy - tanszy serwis)
w salonie nie chceli pokazać ksiązki) tylko powiedzieli że przeglady są co 15kkm i wszystkim zajmie sie serwis ;-) dlatego prosze o zdjecie ;-) chce sie rozeznac w czynnościach serwisowych ;-) i wtedy ewentualnie kupie i20 ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona