Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

[Scoupe GT] Pare drobnych usterek!

<< < (2/4) > >>

Cibor:
Rafi, Lampka świeci.

Co do radia to poczytałem instrukcje. Ono automatycznie przygasa....

Ale zegarek w ogóle nie świeci tzn. tak bździ że w ogóle go nie widać...

tomek8704170189:
Heh, u mnie niedawno świeciła się kontrolka otwartego bagażnika a tera już się nie świeci. nie mogę znaleźć czujnika od otwarcia bagażnika. Ktoś wie gdzie on jest?

Cibor:
tomek8704170189, Jest przy zatrzasku zamka od klapy tzn. po środku listwy bagażnika pod gumą.... Taki pstryczek jak od alarmu...

dzako:
witam ;]
mam problem z miom scoupe ;/
wczoraj jadąc w bardzo brzydką pogodę :( silny wiatr i opady śniegu :cry: nagle zgasły mi światła w samochodzie :-?
sprawdziłem bezpieczniki i wszystko jest ok :cry: i pod maska obok drzwi :roll:
wie ktos co sie mogło popsuć ? dodam że nie działa mi oświetlenie zegara oraz jak chcę właczyc światla to mi przygasa ten zegar co pokazuje godzine na desce :!:
czy zna ktoś cenę jaką zawoła sobie elektryk za sprawdzenie i naprawienie całej elektryki w aucie ?
i czy znacie dobrego i TANIEGO elektryka w okolicach poznania :?:
no i dodam ze światła stopu działaja :-/ kierunki tez

Hassan:
Witam dzako, miałem ten sam problem gasły mi same światła mijania oraz podświetlanie zegarów. Problem znikał gdy używałem ponownie włocznika świateł wyłonczyłem, włonczyłem od nowa i zazwyczaj było za pierwszym razem ok. Jak nie było to czynność ta powtażałem do skutku. Potem wymieniłem cały przełącznik i problem znikł. Nie jestem w 100% przekonany że u ciebie jest to samo. Najlebiej jedz do elektryka to sprawdzić jak bendziesz pewien ze to napewno przełącznik i chciał byś taki kupić to się odezwij mam całe S-coupe na części Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej