Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
[Scoupe GT] Pare drobnych usterek!
dzako:
oki dzięki za informacje :D
u mnie po sprawdzeniu wszystkich bezpiecznikow problem nadal wystepuje , z tym ze nie działała mi szyba od kierowcy a od wczoraj dziala :mrgreen: gdyby nie te swiatła to byłby jakis plus tej pogody hehe :D
u mnie nawet po wyłaczeniu i wlaczeniu swiatła nie dają znaku życia :)
jesli być wiedział jeszcze gdzie znajdę ten własnie przekażnik lub jak jest oznakowany :D
no i czy ma ktos moze schemat lub opis elektryczny hundaia scoupe :D
Hassan:
Ja wymieniłem przełącznik nie przekażnik. Ten przełącznik po lewej stronie kierownicy którym w s-coupe włnczamy świała. Powiedz mi tylko jeszcze taką żecz jak tym przełącznikiem włączysz światła a one się nie swieca to co się dzieje na desce rozdzielczej świecą się kontrolki że swiatła niby są?
dzako:
nie bo w scoupe nie ma pokazane ze sa swiatła mijania lub postojowe z tego co mi wiadomo :roll: sa tylko dlugie ale one tez nie świecą ( kontrolka sie nie zapala ) ale przygasa mi natomiast albo swiatlo w samochodzie jak mam drzwi otwarte <co?> i zegarek przygasa tak jak by bylo gdzies zwarcie albo cos ;/
Cibor:
Może wyciągaj bezpieczniki po kolei i otwieraj drzwi... aż w końcu będzie dobrze i odczytasz co masz napisane na tabliczce i będziesz wiedział gdzie mniej więcej szukać... Ot taki mój pomysł....
dzako:
to juz testowałem ;/ i bez rezultatu , wszystkie bezpieczniki sa ok , daje auto do elektryka we wtorek chyba :D ale schemat by mi sie i tak przydal albo opis po polsku co i gdzie jest jaki bezpiecznik pozdrawiam ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona