Forum > Portal
Szalony Hyundai i30/Elantra GT o mocy 600 KM [SEMA 2012]
kml:
Jest bardziej niż pewne, że 600 km z 1.8T przejedzie bez problemu 50 000km :mrgreen:
Samochody tego typu były, są i będą robione na pokaz, ale czas gdy wystarczyło wykrzesać moc aby zrobić wrażenie dawno minęły. Na mnie nie robi to wrażenia szczerze mówiąc :)
Lekkim nie taktem jest mówienie o F1 w kontekście jednej sztuki robionej na targi w USiA według mnie :-P
Łukasz:
--- Cytat: "kml" ---Samochody tego typu były, są i będą robione na pokaz, ale czas gdy wystarczyło wykrzesać moc aby zrobić wrażenie dawno minęły. Na mnie nie robi to wrażenia szczerze mówiąc :)
Lekkim nie taktem jest mówienie o F1 w kontekście jednej sztuki robionej na targi w USiA według mnie :-P
--- Koniec cytatu ---
Nie widzę tu nietaktu - jeden i drugi przypadek to swego rodzaju "wyścig zbrojeń". No i nie powiedziałbym, że 600KM z 1.8 to żadne osiągnięcie ;)
kml:
Tylko, że F1 to jest autentyczny wyścig zbrojeń a ich silniki żyją po kilka godzin, ale skrajnego katowania w warunkach nie porównywalnych z niczym innym.
Mam dziwne przeczucie, że z 1,8T można wycisnąć więcej, ale naprawdę nie widzę jaki to ma sens poza tym aby się pokazać na targach. Niech zrobią 400 km+4WD i niech wystawią ten samochód w WRC a wtedy kleknę na kolana i oddam im hołd :)
speedmaster:
--- Cytat: "kml" --- Niech zrobią 400 km+4WD i niech wystawią ten samochód w WRC a wtedy kleknę na kolana i oddam im hołd :)
--- Koniec cytatu ---
od tego będzie i20 8-) 400 KM nie będzie, 4WD tak :mrgreen:
Łukasz:
--- Cytat: "kml" ---Mam dziwne przeczucie, że z 1,8T można wycisnąć więcej, ale naprawdę nie widzę jaki to ma sens poza tym aby się pokazać na targach. Niech zrobią 400 km+4WD i niech wystawią ten samochód w WRC a wtedy kleknę na kolana i oddam im hołd :)
--- Koniec cytatu ---
Taki, że będą na targach i będzie się o tym mówiło. To wystarczy ;-) Ot, taka forma reklamy.
Na mnie to robi wrażenie ale nie podoba mi się stylistyka. Standardowy wygląd + taki silnik to by była fajna kombinacja :-)
PS Ciekawe ile z naszych 1.3 można byłoby wyciągnąć :lol:
Nawigacja