Autor Wątek: [Accent II] Sprężyny Jamex  (Przeczytany 3019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Erebus

• Gość
[Accent II] Sprężyny Jamex
« dnia: 20 Styczeń 2009, 20:20:54 »
Witam
Właśnie negocjuję ceny za komplet sprężyn jamex do accenta II z firmą Dars Tuning. Więc tak: jeśli zbiorę chętnych na kilka kompletów to cena będzie atrakcyjna - normalna detaliczna to 373 zł. Wydaje mi się że mogę znacznie zejść z tej ceny ale do tego potrzebuję kupców. Im więcej tym taniej. Już ich naciągnąłem na 15 % zniżki motywują to tym że accent nie jest za popularny samochodem więc raczej rzadko mają kupca na te sprężyny a oni muszą sporo płacić za ich magazynowanie.

Więc czekam na Wasz odzew :D , jak zbierze się kilku chętnych będę mógł Wam przedstawić konkretną ofertę cenową <czytaj>

Puki co będę dalej z nimi negocjował i ciął z ceny ]:->

Pozdrawiam
Paweł

Mimix

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Styczeń 2009, 22:28:33 »
O jakim zaleganiu oni mowia :P przeciez w dostawie moga zamowic tyle kompletow ile maja chetnych ;-) Dziwna firma - mnie troche olali. Mieli sie odezwac w zeszlym tygodniu w sprawie sciagniecia tych sprezyn do Sonaty i sie nie odezwali, ale jak zobacza ze to jakas zmasowana akcja to moze wreszcie sie ogarna w tej firmie :P Bede musial ich tez troche pomeczyc.

Erebus

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Styczeń 2009, 13:15:35 »
zostały im 2 komplety więc szukam Chętnego na jeden komplet :mrgreen: Jak się znajdzie będę mógł działać dalej.

kml

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Styczeń 2009, 18:23:25 »
Erebus, kurdeeee ja bym chciał ale nie dam rady teraz :/ ech, niech to dundel świśnie no :| Czaje sie na te spręzyny chyba ponad pół roku i ciągle COŚ <ściana>

Erebus

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Styczeń 2009, 18:34:44 »
W tej chwili cena za komplet to 335 + koszt wysyłki. Jak się Zdecydujesz wywalczę na pewno więcej :D

Zmiana ceny 350zł razem z przesyłką pobraniową ( czyli przesyłka wliczona w cenę )

Chętny dalej poszukiwany <rotfl>