Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (13/312) > >>

jaclwapl:
"ZAPIS TEN ZOSTAŁ ZAWARTY ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚĆ DROBNYCH LUDZKICH POMYŁEK"
dlaczego te handlarzyny jakoś tak nienaturalnie często się mylą?

teraz samochód:
z wierzch nie ma się do czego przyczepić bo zdjęcia są specjalnie tak robione, żeby pokazać niby dużo a tak naprawdę nie pokazać nic.
Dowiedz się o ilość kluczyków

Coś mi nie pasuje z ceną.
Za takiego niemca trzeba zapłacić min. 4500-5000 eurosów. A on dał pewnie jakieś 3000. Osobiście to bym się starał dowiedzieć jak najwięcej ale nie liczyłbym ba dobry stan mechaniczny biorąc pod uwagę cenę i hak.
Jak masz czas to pojedź.... może sam sobie przywieziesz coś zza Odry? Blisko masz :-D

kuki:
dzięki, a tak w ogole to jako 2005 rocznik nie powinien mieć już tych swiatel po lifcie z tylu?

może i bym pojechal, ale ja się z Niemcem nie dogadam, pozatym nie mam pojęcia jak i gdzie cokolwiek zalatwic po zakupie (tablice wyjazdowe, papiery itd.) - wiem ze było by lepiej ale trzeba umieć sietam znaleźć  ;-)

jaclwapl:
Z tymi światłami to różnie bywa:) widziałem oryginał z 2005 ze starymi światłami więc chyba reguły na to nie ma i montowali w 2005 dwie wersje. Może ktoś się bardziej orientuje i pomoże?:)

gulbi:
Kuki to mozę polecimy na niemcy razem. Ja juz sprowadzalem sobie kiedyś autko. Niemiecki to nie jakichś problem. Formalności tez . TYletylko zę ja na wiosne chcę sie ogranać z tematem. Na razie szukam w polsce od uczciwego sprzedawcy. Nie handlarza bo jak chłopaki słusznie piszą oni raczej nie są uczciwi a coraz to bardziej przebiegli :_)))))

Chociaz po kilkumiesiecznej obserwacji widze że każdy kombinuje żeby auto sprzedać i albo wali cenę zaporową i się meczy albo za niską  ( też ma problem ) a takie które są w sam raz to ida na prędce :))).

[ Dodano: 2013-01-12, 22:48 ]
a tak przy okazji fajna sprawa do sprawdzenia wartości danego samochodu moze się komus przyda. Wiem ze w polsce to fikcja ale może http://www2.hestia.pl/sigeh/servlet/www.EuroTaxExtEdit

kuki:
sorki panowie za taki maly offtopic, ale jeszcze się zastanawiam nad wersją po licie - wiem jak zbudowany jest i jak działa wersja pierwotna, a jak to jest z tym odłączanym napedem w poliftingowej wersji?

probowalem znaleźć wytlumaczenie na forum, ale nigdzie nie mogę, a pomeczylem wyszukiwarke  :-/

[ Dodano: 2013-01-13, 22:48 ]
ps. gulbi, zobaczymy jak to się potoczy, nie ukrywam że auto jest mi dość pilnie potrzebne  :-(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej