Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
jaclwapl:
1. mam sobie wybrać czy jak?
2. Bogata wersja ale automat do diesla 2l to słaba opcja. Jak dla mnie to welur odpada:) ciekawe jak długo jest w Polsce. trochę mało informacji o nim
3. "NIC NIE PUKA I NIE STUKA. " - wieś tańczy i śpiewa... "WYPOSAŻONY W EKONOMICZNĄ I NIEZAWODNĄ JEDNOSTKĘ NAPĘDOWĄ" heheheh żartowniś się znalazł... komis... "WNĘTRZE UTRZYMANE W STANIE WZOROWYM - TAPICERKA NIEZNISZCZONA BEZ WYPALEŃ, DZIUR I PRZETARĆ" tak tak... a to g*** na przednim fotelu to może błąd aparatu... dziwne bo na drugim zdjęciu to samo w tym samym miejscu na fotelu... Odpuść sobie tę ofertę - za dużo bajek już napisał.
4. "fabryczne oryginalne radio Cd + sterowanie w kierownicy," sterowanie radiem z kierownicy? ciekawe gdzie bo ja tam widzę tylko tempomat.
Ale się uparłeś na diesel 2l + automat... mogę podpowiedzieć żebyś lepiej poszukał diesel + manual (gorszy wybór) lub benzyna + automat. Będziesz mógł wtedy wykorzystać atuty tego samochodu.
uherce1:
proszę o wypowiedz na temat autka z linku poniżej pozdrawiam
http://allegro.pl/hyundai-santa-fe-2-0-crdi-4x4-125km-i3613267968.html
JKowalski:
Samochód wygląda nieźle. Cena jest przyzwoita. Adekwatna do wyposażenia.
Co mi sie mniej podoba to jeden komplet kluczyków.
Z tego co tu napisano, na zachodzie ubezpieczyciele zabierają pozostałe komplety w przypadku gdy auto idzie do kasacji (szkoda zupełna).
Dodatkowo nie jestem pewien ale wydaje mi sie, że beżowe wykładziny występowały razem z beżowymi bokami drzwi itd oraz jasnym welurem.
To by mogło wskazywać że były wymieniane - np. po zalaniu samochodu.
Dodatkowo kolor klapy wydaje sie inny. Ale to moze akurat wina światła.
Reflektory tylne są z wersji po lifcie, reszta ze standardowej. Były takie przejściówki??
Samo ogłoszenie również sprawia wrażenie promocji z tele marketu
Ekspertem nie jestem ale na to bym zwrócił uwagę.
Pozdrawiam
wydminianin:
Tylne lampy po lifcie ale przedni grill i deska rozdzielcza już nie. W opisie felgi 17 i opony Michelin, a na zdjęciach felgi 16 i opony Cooper. Jeden kluczyk, jak zauważył JKowalski , też może zaniepokoić.
uherce1:
auto z jedna para kluczyków , bez karty kodującej do nowego klucza, karta servisowa i z tym historia kończy sie na przebiegu 60tys km potem wielka niewiadoma zbyt wiele tych niewiadomych
Nawigacja
[#] Następna strona