Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
wojtek_luki:
I znowu pojawia się pytanie. Tym razem odnoście Santa Fe II z benzynowym 2,7 litra silnikiem. Caly czas myśle o Tucsonie ale okazuje se że w podobnej cenie można kupić Santa Fe II. Ogłoszeń z silnikami benzynowymi jest stosunkowo mało w porównaniu do diesla. Ale użytkując przez całe życie benzynowce czasami z LPG do diesli jestem nastawiony bardzo sceptycznie. Może bezpodstawnie jeśli chodzi o 2,2 w Santa Fe? Zauważyłem ze mało jest ogólnej dyskusji o Santa Fe II. Co sadziecie o tym modelu? Wyglada bardzo dobrze. Za dobre pieniądze można mieć pojazd bardzo ładny z duża jednostka benzynowa. Jak z awaryjnością modelu i kosztami utrzymania? Co lepsze: nowsze Santa Fe czy sprawdzony Tucson?
Piter1602:
Cześć Wszystkim,
W najbliższym czasie planuję zakupić Santa Fe II generacji z silnikiem 2.7 V6 ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego autka.
Jaki wybrać: automat czy manual.
Na jakim poziomie jest spalanie gazu: miasto/ trasa.
Wybrać lepiej: 2WD czy 4x4?
Jak jest z dostępnością części ?
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi :-)
:-) :-)
Polny:
Stoję przed dokładnie takim samym zamiarem zakupu santa fe 2.7 I interesuje mnie opinia o tym silniku czy są jakieś njespodzianki. Jaka wersja napędu to raczej bez wątpienia ponieważ ilość tych modeli z takim silnikiem jest tak mała że jak będzie nie bity to cza brać po o powybieraniu wśród egzemplarzy można zapomnieć. Diesli jest sporo.....
Derek:
Witam jutro wybieram się do Katowic obejrzeć dwa Santa Fe, jeden krajowy z 2004r i import z 2005r. Czy ten z 2004r może mieć stały napęd ? tu jego Vin KMHSC81VP4U847421 , przebieg 222tys km , czy też po Vin'ei można to stwierdzić :-| Drugi Santa Fe z 2005r KMHSC81VP5U036806 ma mieć przejechane 166tys km :mrgreen: czy jest możliwe ustalenie tego po nr. Vin :-> Proszę o pomoc , dziękuję i pozdrawiam. http:/www.otomoto.pl/oferta/hyundai-santa-fe-krajowy-rej-2005-4wd-4x4-automat-skora-ID6zyaKX.html
kosmos2011:
Pierwszy ma napęd stały.
Drugi dołączany.
Historii aut dowiesz się odwiedzając z właścicielem ASO Hyundai.
Nawigacja
[#] Następna strona