Forum > i30 FD
[i30] problem z odtwarzaniem plików z mp3
Agvan:
Może kwestia systemu plików? Czytnik przeczyta pendrivy sformatowanie wyłącznie w FAT (włączając FAT32), ext4 - te sprawdziłem. Jeśli pendrive jest sformatowany na NTFS będzie błąd. Powinien przeczytać niśniki do 32GB. Pozdrawiam.
shadow:
--- Cytat: "Agvan" ---Może kwestia systemu plików? Czytnik przeczyta pendrivy sformatowanie wyłącznie w FAT (włączając FAT32), ext4 - te sprawdziłem. Jeśli pendrive jest sformatowany na NTFS będzie błąd. Powinien przeczytać niśniki do 32GB. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Już kolega versus, wspominał w temacie o formatowaniu kart.
piotrek8000:
Witam. Czytałem raz o podobnym przypadku jak moim ale nie moge teraz znaleźć tego tematu. U mnie problem z USB polega na tym, że radio nie widzi wszystkich piosenek i samo zmienia utwory. odtworzy z 5 sek i nagle zmiana i szuka po 10 sek następnej. Próbowałem na kilku pendrakach po ok 4gb i wszystkie były sformatowane jako fat32.
rymar71:
Należy przed użyciem sformatować USB w systemie FAT 12/16 lub 32 - obojętnie. Ale bardzo ważne aby rozmiar jednostki alokacji wynosił 512 B lub 2048 B . Dopiero do tak sformatowanego USB wrzucamy pliki mp3. Jasne ???
cinek1:
A oreintuje sie ktos czemu tylko odtwarzanie z mediow mozna podbic basy?
Nawigacja
[#] Następna strona