Autor Wątek: [Lantra J1] Opis kostek do przycisków konsoli centralnej :/  (Przeczytany 6796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MatiEvo9

• Gość
[Lantra J1] Opis kostek do przycisków konsoli centralnej :/
« dnia: 16 Październik 2012, 23:44:03 »
Witam . Jestem nowym forumowiczem który stał sie niedawno posiadaczem lantry J1. Otóż moje pytanie czy wie ktoś może do czego idą owe kostki na zdjęciu z numerkami ?

Bardzo bym prosił o podpisanie ich ponieważ nie wiem co do czego idzie bo np do podgrzewania tylnej szyby sa podobne 3 kostki i jestem w kropce . Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: IgoReCzeK: 2012-10-18, 12:26 ]
Tagowanie tematu.

Fazi

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Październik 2012, 11:05:26 »
Dobrze by było jakbyś napisał coś więcej o tych kostkach. Mniej więcej nakierował czy idą do przycisków, czy innych pokręteł itp (o ile jesteś to w stanie określić), czy masz halogeny z przodu, podgrzewane lusterka, fotele itp.

Ostatnio akurat w J2 grzebałem przy tych kostkach i w mojej ocenie (jednak nie jestem na 100% pewny z powodu innej wersji i faktu że u mnie tyle kostek nie ma) że prawdopodobnie:

2 - to awaryjne
4,5 - to przeciwmgłowe
6 - podgrzewanie szyby

Jednak, polecam poczekać na wypowiedzi osób które mają tę właśnie wersję.
Pozdrawiam

MatiEvo9

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Październik 2012, 13:25:29 »
Dziękuję kolego za podpowiedzi . One idą tylko do przełączników . Zapomniałem poznaczyć sobie co do czego i teraz kłopot :( . Halogeny mam z przodu ale mam przełącznik tylko jeden od halogenów . Nie wiem czy jeden obsługuje tył i przód ponieważ z przodu nie mam jeszcze podłączonych . Jeżeli ktoś jeszcze wie coś na ten temat proszę o podpowiedzi .

Offline kosmos2011

• Giełda

MatiEvo9

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Październik 2012, 20:33:22 »
Ojojj tylko że to jest do J2 a ja mam J1 :( . Może ma ktoś do J1 jakaś rozpiskę ? Głownie chodzi mi o podgrzewanie tylnej szyby i halogeny .

Fazi

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Październik 2012, 09:23:48 »
Jeśli chodzi o halogeny, to na pewno są załączane osobno, także powinieneś mieć 2 przyciski