Forum > Accent
[Accent MC] Blokada kierownicy w czasie jazdy przy skręcie
gordoon:
Oj sorka. Z tymi Niemcami zagalopowałem się :-) a w Rumunii jest cło itp. Jeszcze nie dawno czytałem. Chyba że to stare było
vivian80:
I kurde fiasko.. :-( Firmy z którymi kontaktował się mój auto-elektronik nigdy regenerowały takiego wspomagania i nie bardzo chcą się go podjąć echh... Ma dalej szukać no ale jakoś kiepsko to widzę. Masakra 21 wiek i nie można normalnie auta naprawić yyy.
Nie wiem co dalej z tym robić. Załamka
Czytam wszystkie posty i podpowiedzi Gordoona ale dla mnie laika to kosmos :cry:
Maciek:
--- Cytat: "gordoon" ---Oj sorka. Z tymi Niemcami zagalopowałem się :-) a w Rumunii jest cło itp. Jeszcze nie dawno czytałem. Chyba że to stare było
--- Koniec cytatu ---
W Rumunii też nie ma. Nie ma żadnych dodatkowych opłat przy zakupach z jakiegokolwiek kraju Unii Europejskiej.
vivian80:
Znalazłam na allegro firmę ze Stargardu Szczecińskiego, która regeneruje wspomagania do accenta (twierdzi, że jako jedyny w Polsce). Na razie pogadałam z gościem ale przy mojej skromnej wiedzy to taka rozmowa po omacku. Wybiorę się do mojego auto-elektronika i niech on się z nimi skontaktuje i wtedy rozmowa będzie bardziej sensowna i rzeczowa. Na razie Gość twierdzi, że potrafi naprawić każde wspomaganie do każdego accenta. Ale musi wiedzieć tak konkretniej ewentualnie jakieś zdjęcia żeby podesłać. Trochę to skomplikowane. Ja mieszkam na śląsku więc wysyłka i te sprawy. Może Gordoon o tej firmie wspominałeś? Jeżeli tak to możesz przybliżyć jakie koszta zaproponowali? Z góry dzięki.
kadafi:
--- Cytat: "vivian80" ---Masakra 21 wiek i nie można normalnie auta naprawić yyy.
--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej normalnie to serwis naprawi - za nienormalną kwotę.
Niestety ceny są brane z kosmosu (sorki Kosmos) i nie na kieszeń większości z nas dlatego trzeba kombinować. Z drugiej strony nie sztuką jest kupić stosunkowo młode auto a problemem jest je utrzymać.
Nawigacja
[#] Następna strona