Forum > Matrix / ix20

[ix20] Dla osób, które mają problem z Hyundaiem

<< < (2/19) > >>

rybkin:
U mnie,producent deklarował ze będzie pilo 6,5l a pali 8,5l .Niestety tak robi teraz każdy producent,wiec to,co mówią w salonie przy kupnie jest czystej wody marketing,aby tylko sprzedać.
Powodzenia w dochodzeniu swoich praw.

A namiary do Hyundai Polska albo wygoogluj,albo zapytaj w ASO,nie maja prawa ci odmówić w info.

lukasz.zst:
Tu masz kontakt do osoby z Hyundaia który zajmuje sie sprawami gwarancyjnymi
*****.******@hyundai.pl

Hyundai Motor Poland Sp. z o.o.
ul. Wołoska 22 (Mokotów Nova, wejście A)
02-675 Warszawa
tel. (22) 645-17-00 - na ten e-mial i tel  z strony nikt nie odpowiada

Znam  wewnętrzny numer jest to ***  
Oto chodziło mi w tym poście
Ja jestem zadowolony bardzo z swego auta , wiedziałem że będzie palił 10 L , mam kłopoty z zawieszeniem ,no mówi sie trudno .
Czekam jaki będzie serwis blacharski w hyundaiu.
Na autostradzie stałem w korku jako ostatni i uderzył mi starszy gościu 90km w tył auta , on dwie lampy,zderzak,chłodnica . U mnie tylko porysowany zderzak ,nic nie wygiętego

[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2013-08-06, 20:54 ]
* Osoba zainteresowana nie wyraziła zgody na upublicznienie jej danych teleadresowych.

sense:
Odnośnie stukającego zawieszenia na co uskarża się wiele osób, w pierwszej kolejności proponuję poniżej stworzyć listę ludzi mających ten problem (ciekawe ile się zbierze) i wspólnie wystosować zawiadomienie do UOKiK oraz do Federacji Konsumentów.
Rozumiem, że Łukasz by się dopisał, ja również:
1. lukasz.zst
2. sense
Ktoś jeszcze?

dekra:
Do "sense". Ja też

sense:
Lista osób mających problem ze stukającym zawieszeniem w iX20, gotowych zgłosić zawiadomienie do UOKiK oraz do Federacji Konsumentów:
1. lukasz.zst
2. sense
3. dekra

Kto następny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej